Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Homeó bogyós kérdés, segitenétek?

Homeó bogyós kérdés, segitenétek?

Figyelt kérdés
Vettem Cimicifuga C30 at, Caulophyllum C12-és C30 ast. De mindegyik 8 g-s. Jók ezek? Hogy szedjem őket?
2010. szept. 23. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
És mit akarsz vele elérni? Beindult szülés esetén írja ezeket, de nem 30-as és 12-es, hanem csak Ch5-ös hígításban. Én szedtem őket, amikor beindult a szülés utána lehet fél óránként felváltva szedni. Utolsó szülésem csak 3 órát tartott, és szerintem azért indult is be, mert szedtem. Ha nem erre akarod, akkor mire? Esetleg utána tudok nézni, hogy az én könyvem hogyan írja.
2010. szept. 23. 19:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Méhszájtágitás, és puhitás... 37 hetes vagyok, és mondta a szülésznő hogy vegyek cimicifugát, meg ezt caulophyllumot, de nem mondta hogy miylet!!

Azt sem tudom igazság szerint hogy mit jelentenek ezek a számok...! C és CH...?

[link]

Itt olvastam hogy ezek jók...Akkor ezek szerint mégsem...

2010. szept. 23. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem így írta fel a doki:

minden reggel 1*5 golyó caulophyllum ch 15

1.este 1*5 pulsatilla ch 15

2.este 1*5 cimicifuga ch 15

3.este 1*5 arnica montana ch 9

aztán újrakezdeni az estéket.

De láttam olyan ajánlást is, hogy reggel caulophyllum, este cimicifuga, minden nap.

A szülésznődet kellene megkérdezned, hogy is szedjed pontosan.

2010. szept. 23. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:

2.vagyok,

amit írtam, azokat a 34.héttől a szülésig kell szedni (szülés felkészülés).

A szüléshez (vajúdáshoz) az 5-ös higítást írta fel mindegyik szerből.

2010. szept. 23. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem külön mondta a dokim hogy kézzel nem szabad hozzájuk nyúlni mert a hatóanyag a külső borításon van..

érdemes közvetlen a szájba vagy egy kis zsepire kitenni, és onnan bevenni.

nekem is 37.hetet mondtak, ill a szülésnél..

most 34.ben vagyok, de 2hét múlva kezdem a málnalevél teát is.

szép szülést

2010. szept. 24. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, leírom azt is hogy nekem hogy javasolták a szedést.

37.héttől:

37.héten a cimicif. ch5 hétfőtől péntekig,minden nap 1x 5bogyó. majd szombat szünet és vasárnap 1x5bogyó arnica

38.héten a Caulophyllum Ch5 szintén hétfőtől péntekig, majd ismét csak vasárnap 1x5bogyó arnica.

ha pedig beindul a szülés, akkor félóránként váltogatva 5-5bogyó, de mondani kell a szülésznőnek, és ő segít..

2010. szept. 24. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!