Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájós kérdés? Segitenétek?

Hasfájós kérdés? Segitenétek?

Figyelt kérdés
Babám ma két hetes tegnap este óta mikor eszik utána nagyon erőlködik és sir!A védőnő csak este jön telefonon nem érem el!Van itthon kamillám adhatok neki egy kis kamilla teát, hogy még csak két hetes?
2011. ápr. 27. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokáig édeskömény teát adtam neki, de egy idő után nem volt jó, mert megszokta a szervezete. Nekünk ami nagyon bevált az a Gripe Water hascsikarás elleni gyógyvíz (kapormag olaj). kb. 1800-2000 Ft között van az ára 150ml de nagyon jó volt. Csak azt 1 hónapos kortól lehet adni, de megéri. Nekünk mikor beadtam pár perc múlva már szűnt is a hasfájása. 6 hónapos koráig ezt használtuk. Csak ajánlani tudom neked is, addig is kitartást!
2011. ápr. 27. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan adhatsz neki. Mi is adtunk ilyenkor. És az édeskömény is tényleg nagyon hatásos.
2011. ápr. 27. 14:10
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!külföldön élünk és csak kamillám van itthon
2011. ápr. 27. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi köménymagot forráztunk le neki teának. Szélhajtó hatása van. Őröltből is csinálhatod, ha csak az van most otthon, csak azt nehezebb leszűrni. (Várd, h ülepedjen, és gézlapon próbáld átönteni.)

Amúgy vannak kifejezetten babateák, amik jók erre. Nekünk a Herbáriás Babamosoly édesköméy jött be legjobban. Én abba is tettem még egy kiskanálnyi köményt, így még hatásosabb volt. Meg Infakol minden etetéskor. Vagy Espumisan csepp is jó, csak az drágább, és semmivel se tud többet az Infakolnál. Érdemes beszerezni ezeket.

Jah, és nem tudom kapott-e már teát a babád, de nálunk beletelt jópár napba, talán hetekbe is mire rendesen meghúzta az üveget. Nyugodtan tegyél bele cukrot, h számodra is finom legyen, mert úgy könnyebben elfogadja majd. A babák az édes ízt szeretik. Aztán ha már megszokta az új ízt, akkor lehet fokozatosan csökkenteni a cukron.

2011. ápr. 27. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
A kamilla teától nem fog enyhülni a hasfájás. Inkább vegyél valamit hasfájás ellen.
2011. ápr. 27. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én picim 5 hónapos,3-4 hós koráig nagyon hasfájós volt.Kipróbáltunk mindent,de igazán a sabsimplex jött be meg a doktornénink felírt egy kanalas gyógyszert amit patikában kevernek ki papaverines, kb 200 forint,az adagolása napi 4x1 mokkáskanál, kb 4ml egy mokkáskanál.A lényeg,hogy minden evés előtt adtam fecskendővel 2 ml a picimnek és így folyamatos volt az adagolás ,éjszakára pedig rendes adagot kapott.Így éltük túl,mert sajnos tényleg csak az idő segít igazán.Kitarás! :)
2011. ápr. 27. 21:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Itattam vele kamilla teát azóta kakilt is és alszik is :) Holnap meg megyek az infacol-ért mert itt külföldön azt ajánlotta a doki
2011. ápr. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!