Hasfájós kérdés? Segitenétek?
Mi köménymagot forráztunk le neki teának. Szélhajtó hatása van. Őröltből is csinálhatod, ha csak az van most otthon, csak azt nehezebb leszűrni. (Várd, h ülepedjen, és gézlapon próbáld átönteni.)
Amúgy vannak kifejezetten babateák, amik jók erre. Nekünk a Herbáriás Babamosoly édesköméy jött be legjobban. Én abba is tettem még egy kiskanálnyi köményt, így még hatásosabb volt. Meg Infakol minden etetéskor. Vagy Espumisan csepp is jó, csak az drágább, és semmivel se tud többet az Infakolnál. Érdemes beszerezni ezeket.
Jah, és nem tudom kapott-e már teát a babád, de nálunk beletelt jópár napba, talán hetekbe is mire rendesen meghúzta az üveget. Nyugodtan tegyél bele cukrot, h számodra is finom legyen, mert úgy könnyebben elfogadja majd. A babák az édes ízt szeretik. Aztán ha már megszokta az új ízt, akkor lehet fokozatosan csökkenteni a cukron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!