Dm-es kérdés segitenétek?
50 vagy 150 pontot tudsz egyszerre beváltani, akkor adnak érte egy kuponfüzetet a boltban ahol kedvezmményesen vásárolhatsz belőle adott termékeket. az 50 pontoshoz jár benne még 25%os jokerkupon amit egy termékkre válthatsz be, a 150 pontoshoz pedig 15 %-os kedvezményes végösszegkupon, tehát ha x összegért vásárolsz akkor abból lejön 15 %.
A DM honlapján meg tudod nézni az aktuális kuponfüzetet és azt is mennyi pont van a kártyádon éppen.
A
Ha összejön 50, 100, 150 pont a kártyán, akkor beválthatod arra a kuponfüzetre, amelyikre szeretnéd. Bemész az üzletbe, és megkérsz egy eladót (először én is megkértem, hogy segítsen), hogy segítsen neked. Odamentek a pulthoz, odarakjátok a kártyát, leolvassa a kártyaszámot. Utána kiválasztod, melyiket szeretnéd, majd megerősíted, hogy biztos azt szeretnéd-e, utána kinyomtat neked egy papírt, amit odaviszel a pénztárosoz, átnyújtod neki, ő cserébe ad egy kuponfüzetet. Kéthavonta megújulnak a benne lévő termékek. 50 pont: szabadon választott joker-termékre 25% kedvezmény + minden megjelölt termékre 25%.. Másik 50 pontos + 1 forint(ez csak most van): fejkendő, és vásárlásvégi kedvezmény 10%. 100 pont: 10% vásárlásvégi kedvezmény (ez most azt hiszem nincs), a többi termékre 25%-50% kedvezmény. 150 pont: minden termék 50% kedvezménnyel vásárolható meg + 15% vásárlásvégi kedvezmény.
Azt hiszem, mindent leírtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!