Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezhet, hogy terhes vagyok?

Létezhet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Vasárnap lefeküdtünk a barátommal először. Sötét volt és betette, utána éreztem, hogy nem húzott fel gumit (kb 1-2 percig volt bennem). Azonnal szóltam neki, hogy vagy gumit húz, vagy ne érjen hozzám. Azután felhúzta, de félek, hogy teherbe ejtett.

Meg kellett volna már jönnie szombaton, de késik, (általában 30 napos a menzeszem, de volt már, hogy 39 nap múlva jött meg, szóval nem rendszeres). Tegnap görcsöltem egy rövid ideig, ma is, de nem jött meg. Mekkora a valószínűsége, hogy terhes vagyok?

2022. aug. 12. 12:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Azzal védekezett, hogy megfeledkezett róla. "

Szerintem az ilyen ember adót is "elfelejt" fizetni, meg a szemetet is "véletlenül" az erdőbe viszi ki.

Keress egy normális srácot.

2022. szept. 7. 19:54
 12/12 A kérdező kommentje:
Már szakítottunk azóta.
2022. szept. 8. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!