Létezhet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Vasárnap lefeküdtünk a barátommal először. Sötét volt és betette, utána éreztem, hogy nem húzott fel gumit (kb 1-2 percig volt bennem). Azonnal szóltam neki, hogy vagy gumit húz, vagy ne érjen hozzám. Azután felhúzta, de félek, hogy teherbe ejtett.
Meg kellett volna már jönnie szombaton, de késik, (általában 30 napos a menzeszem, de volt már, hogy 39 nap múlva jött meg, szóval nem rendszeres). Tegnap görcsöltem egy rövid ideig, ma is, de nem jött meg. Mekkora a valószínűsége, hogy terhes vagyok?
2022. aug. 12. 12:12
1/12 A kérdező kommentje:
Most járok a 32-ik napon.
2022. aug. 12. 12:13
3/12 anonim 

válasza:

Terhességi teszt ilyet még nem mutat ki. 1 az 1000000-hoz az esélye, ennyire csak nem lehetsz szerencsétlen, hogy pont Te legyél az.
4/12 A kérdező kommentje:
5 nap elteltével felesleges lenne tesztelni, 2 hét után mutatható ki a terhesség, mindenhol azt olvastam.
2022. aug. 12. 12:23
5/12 anonim 

válasza:

Nagyon valószínű hogy NEM vagy terhes.
Aki nagyon szeretne, annak is van, hogy hónapok kellenek hogy sikerüljön.
Persze ha nem akarsz babát, írass fogamzásgátlót vagy védekezzetek rendesen.
6/12 anonim 

válasza:

Nem vagy terhes, de majd két hét múlva csinálj tesztet, hogy megnyugodj. Ezt a barmot meg dobd ki. Normális országban ez nemi erőszaknak számít, és az is. Micsoda egy rohadék.
7/12 A kérdező kommentje:
Azzal védekezett, hogy megfeledkezett róla. Mondom ez nem egy olyan dolog, amiről csak úgy megfeledkezik az ember, főleg hogy előtte megbeszéltük, hogy gumival fogjuk csinálni, mert nem akarok 20 évesen teherbe esni.
2022. aug. 12. 13:02
8/12 anonim 

válasza:

7. Jó duma. Nekem biztos nem kéne egy ilyen patkány.
9/12 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem vagyok terhes, ma mejött.
2022. aug. 19. 16:37
10/12 anonim 

válasza:

A többi válaszadónak igaza van.. Az ilyet jobb is ha kidobod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!