Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezhet, hogy terhes vagyok?

Létezhet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Hétfőn pettingeltünk, behatolás nem volt, csak ujjazott, de úgy tudjuk, nem volt a kezén ondó. Ma éreztem a jobb oldalt lenn valamit, és a mellemet is. Létezhet, hogy mégis volt az ujján valami, és teherbe estem? Ennyire hamar már lenne tünet? A ciklusom közepén vagyok.
2021. júl. 28. 20:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy is. Ne képzelődj baromságokat. Viszont egy biosz könyvet ajánlanék átlapozni.
2021. júl. 28. 20:48
 2/15 A kérdező kommentje:
De akkor miért volt fájdalom a jobb petefészkemnél és a melleimnél? Ha tegyük fel, volt ondó az ujján, akkor mi van? Ennyire azért nem könnyü teherbe esni szerintem.
2021. júl. 28. 20:51
 3/15 A kérdező kommentje:
De azt mondta, nem volt semmi a kezén.
2021. júl. 28. 20:51
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kommentet olvasó!

Ha valaha is úgy érzed,hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban jusson eszedbe,hogy ez a kérdező is létezik,és ne csüggedj.Mindig van egy életlenebb aki mellett vajazókésnek lenni is áldás.

További szép napot!

2021. júl. 28. 20:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Mit keresett volna g*ci a kezén? És ha volt rajta,miért nyúlt volna beléd vele?

Amúgy meg..ne legyél már ennyire csökkent értelmiségű,ha terhes lennél is legalább 4.hétig teljesen tünet mentes lennél.Majd ha nem jön meg akkor kezdj el aggódni,de akkor se itt tegyél fel ilyen hülye kérdéseket te is,hanem tesztelj..

Amúgy meg terhesség alatt semmi nem egyszer fáj 2 tizedmásodperc erejéig,hanem minimum egy hétig.

ÉS én jobban aggódnék a retkes keze miatt.Ha van is valami bajod az fertőzés vagy nemi betegség gyanús nem terhesség.

2021. júl. 28. 20:56
 6/15 A kérdező kommentje:
nem ment el, csak előváladéka volt, mert végül csak velem foglalkozott. Elvileg nem volt ondó, ha volt is a kezén, akkor előváladék volt. Csak most megijedtem, hogy miért érzek fájdalmat az emlitett helyeken.
2021. júl. 28. 20:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ott próbál kitörni a sok hülyeség.
2021. júl. 28. 21:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom peteérésed van azért fáj a melled meg a hasad. Nem vagy terhes.
2021. júl. 28. 21:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Azt hittem volt már ovulációm, mert az elmúlt napokban sokat váladékoztam, és kivánós kedvemben voltam, de akkor az nem az volt.
2021. júl. 28. 21:12
 10/15 anonim ***** válasza:
52%
teszteljél meg,később kiderül
2021. júl. 28. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!