Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezhet, hogy terhes vagyok?

Létezhet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Hétfőn pettingeltünk, behatolás nem volt, csak ujjazott, de úgy tudjuk, nem volt a kezén ondó. Ma éreztem a jobb oldalt lenn valamit, és a mellemet is. Létezhet, hogy mégis volt az ujján valami, és teherbe estem? Ennyire hamar már lenne tünet? A ciklusom közepén vagyok.
2021. júl. 28. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Ettől nem lehetsz terhes csak rástresszelsz és ezért fáj, be beszéled magadnak
2021. júl. 28. 21:42
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
Ideje hogy kihaljon az emberiség...
2021. júl. 28. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
az ovuláció is passz, hogy pontosan mikor van, ha nem tesztelsz előtte é tudod abból biztosra. Lehet a váladékozás előtt közben vagy éppen után. De amiket leírtál szimpla ovu vagy pms tünetek. Én ugyan ezeket érzem ovutól a mensiig végig, mégcsak szünet se nagyon van benne.
2021. júl. 28. 22:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem vagy terhes, de menj el oroshoz. Lehet más bajod van.

Válasz a 4es-nek. Kedves 4es, fárasztó és nem olyan kellemes napom volt. De neked hála, úgy megyek aludni hogy előtte egy jót nevettem. Köszönöm! 😂😂😂

2021. júl. 28. 22:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Megjött a menzeszem, akkor nincs baj
2021. aug. 9. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!