Tényleg csak óvszerben lehet szexelni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 00:04
21/25 anonim 

válasza:

Én vagyok a megtestesült abortusz ellenesség, de lehet, hogy jobb is, ha egy ilyen férfinek nem született gyermeke, főleg nem kettő...
Másik oldalról viszont engedtessék már meg nőknek, hogy bízzanak a férjeikben, nem mindenkit a farka vezet az életben. Létezik hűség, erkölcs, gerinces férfi.
22/25 anonim 

válasza:

Mond ezt a leendő anyukának, biztos vigasztalja....
Nyugodtan bizhatsz akiben akarsz, csak nehogy pofára ess.
Én inkább használok gumit mintsem veszélyrztessen a gyerekemet, de strandra sem megyek ugyanezek okok miatt. A felelos gyermekvállaláshoz tudod ez is hozzátartozik....
23/25 anonim 

válasza:

Nem. A felelős gyermekvállalás alapja, hogy nem szülök akárkinek gyereket. A férjemért tűzbe mennék, ő is értem, a gyerekeinkért pedig ugyanezt együtt tennénk meg. Olyan férfi nem lenne a férjem, sem a gyermekeim apja, akivel nem érzem azt a mérhetetlen bizalmat, amit vele. Onnantól pedig, hogy őt megtaláltam, nem kérdés, hogy megcsal-e, vagy elhagy-e. Egyszerűen nincs ilyen opció.
24/25 anonim 

válasza:

Rendben, orulok neki, szerencses vagy. Egy tokeletes vilagban ennek igy kene mukodnie mindenkinel. De azert homokba sem kell dugni a fejed, mert habar a te kapcsolatod a megtestesult tokely, de a nagy atlag azert nem ez. Sajnos nem egy nőt csalnak meg, olyanokat akiknek ugy mint neked a fejeben sem fordul meg, hogy a parja hűtlen lenne. Szoval nyugodtan lepontozhattok, de attol még ezek a szomorú tények. En itt befejeztem a témát.
25/25 anonim válasza:
Ezt honnét szedted, hogy csak gumiban lehet? Ilyet még sosem hallottam. A fertőzésveszélyről már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!