A lepény mellső falon tapad, ez rendben van?
Figyelt kérdés
22. hetemben járok és ezt írta tegnap a nőgyógyász a papírra. Ez nem jelent rosszat? Ő nem mondott erről semmit. Lehet rosszul vagyok informálva, de nem ilyen esetben tilos a szexuális élet?2022. aug. 11. 17:06
1/4 anonim 

válasza:

Alap esetben nincs semmi gond a mellső fali lepénnyel. Akkor nem jó, ha túl mélyen tapad, rálóg a méhszájra, de ezt a doki úgy is mondta volna.
Nekem is mellső fali volt mind a 2x és semmi korlatozás, problema nem volt.
2/4 anonim 

válasza:

Nekem is mellső falon tapad, a kezdetekben jópár hétig rá is lógott a méhszájra, ijesztgettek is, hogy ha nem változik, akkor lehet, hogy 27-28. hét körül be is fektetnek. Ilyenkor szokták tiltani a megerőltető mozgást, tornát, házaséletet is, bár az én dokim azt mondta, hogy óvatosan MINDENT szabad (persze azért nem vittük túlzásba 😀).
Szerencsére már helyrejött, most már az szokot szerepelni a papírokon, hogy "a lepény mellső falon tapad, jó helyen".
3/4 anonim 

válasza:

Első gyerek nekem is ott tapadt meg. Semmi gond nem volt belőle. Csak emiatt később éreztem mozogni.
4/4 anonim 

válasza:

Nálam is így volt, de nem lett emiatt semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!