Akinek a 12. heten a lepeny szele elfedte a mehszajat, mikorra huzodott fel biztonsagos teruletre? 18. heti uh-ra mar rendben volt?
Figyelt kérdés
Kerlek, azt is ird meg, hogy mellso vagy hatso fali volt-e a lepeny! Illetve, hogy voltak verezgeteseid a mehszajat elfedo lepeny idejeben! Koszonom elore is a valaszokat!2013. ápr. 11. 08:22
1/10 Lues válasza:
Nekem hátsó falon van megtapadva, de eléri a méhszájat. Ezt a 18. heti uh-n írták le. Azóta nem tudom, hogy fentebb "vándorolt-e", de a védőnőm azt mondta, hogy ne tegyek hirtelen mozdulatokat, ne emelgessek és simán fentebb mehet még. Most vagyok 21 hetes kismama. Szerencsére nem véreztem, nem pecsételgettem egyszer sem.
2/10 anonim válasza:
Nekem elől mélyen tapadó volt, nem fedte teljesen a méhszájat, vmennyire elérte de nem teljesen. Ezt a 12. heti un-on mondta a dokim. Majd mentem a 16. hetire és még akkor sem mozdult el. Semmit nem emelhettem... Múlt héten voltam a 21. heti uh-on és akkor már feljebb került :-) Nincs a méhszáj közelében. Most ez szerepel a papíromon: elülső falon magasan helyezkedik el a placenta. Megkönnyebbültem, mert ez miatt már szülhetek természetes úton.
Nyugodj meg, Neked is feljebb fog kerülni. Ritka ha semmit nem mozdul.
22+1 h km
3/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok ismét!
Azt nem írtam h szerencsére nem véreztem egyszer sem! (kopp-kopp-kopp)
4/10 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat, akinek van meg tapasztalata, kerem, mondja el!
2013. ápr. 11. 09:12
5/10 anonim válasza:
Nekem mellső fali volt, és 17. hétre már tökéletes helyen volt!!
6/10 anonim válasza:
Nekem melsőfali volt,teljesen fedte a méhszájat.32.héten kezdett felvándorolni csak,az vérzéssel is járt,enyhével,befektettek megfigyelésre a kórházba.Szerencsére minden rendben volt.
7/10 anonim válasza:
Én 12+2 hetesen bevéreztem miatta, akkor vették észre, hogy eléri a méhszájat. A következő héten a dokim azt mondta, hogy el is fedi, szigorúan feküdnöm kellett, de összesen 3 hétig pecsételgettem (a lepény a hátsó falon meg kicsit mellső falon is tapadt). Én 19. héten mentem a genetikai uh-ra, akkorra szerencsére feljebb mozdult, már nincs a méhszájon, azt írták a leletre, hogy még kissé mélyen van, a széle közel van a méhszájhoz, de ez már nem olyan veszélyes, most már kicsit elengedhetem magam. Ne aggódj, biztosan neked is feljebb kerül, de akkor se pánikolj be, ha még nem a 18. hétre, sok olyat olvastam, hogy csak később kerül jó helyre, de szinte mindig feljebb kerül!
8/10 anonim válasza:
Mellső falon van a lepényem, terhesség elején 5. Hét körül véreztem nagyon durván. 8 és 12 hetes uh-n még mélyen volt (nem fedte a méhszájat de nagyon közel volt), 18 hetesen már kicsit feljebb, 27 hetesen meg már teljesen jó helyen.
9/10 anonim válasza:
Mellső fali, 12. héttől egy hét vérezgetés, akkor még teljesen fedte, 18. héten picit feljebb, de még mindig rajta, most 23. héten újra nézték, most 9-10 mm-re fedi a méhszájat. A szülészorvos szerint még van esély, hogy feljebb kússzon, de minden héttel csökken az esélye. Ez van nálam, de esetedben szimplább a helyzet, "csak" eléri! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Ma, 19+1 voltam ultrahangon, a lepeny mar 3cm-re eltavolodott a mehszajtol, tehat 6 het alatt 3-4cm-t vandorolt felfele.
2013. jún. 3. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!