Nem, nincsen igazatok. Nem a megcsalás, se nem a nem megfelelő higiénés szokások a ludasak. Terhesség alatt az immunrendszer kicsit másként működik, ha úgy tetszik, legyengül - a magzat védelme érdekében. Éppen ezért monogám kapcsolatban, ápolt partner mellett is össze lehet szedni egy fertőzést. Ráadásul a ph is borul, a vérbőség pedig a mechanikai sérüléseknek is kedvez - szóval az arra fogékonyaknál pillanatokon belül meg is van a "baj".
Szép az, ha segíteni akar az ember - csak nem elég az "én úgy gondolom". Bizonyos esetekben, pl. ha nem ért a témához az ember, jobb nem "megszólalni".
2022. aug. 12. 09:44
12/25 anonim válasza:
Nem értem a feltételezést, hogy nem értek a témához. Nőgyógyászaton dolgozom, inkább neked nem kellene megszólalni. Elmondanám neked, hogy a pH akkor is felborul, ha óvszerrel szexelnek (kémiai anyaggal vannak kezelve-síkosító, stb) . Ennyi erővel a saját hüvelyetektől is védeni kellene magatokat, mert a bakteriális fertőzések nagyon nagy százaléka nem "összeszedésből" ered, hanem magában kialakul, elszaporodik egy bizonyos baktérium kolonizáció, ami amúgy természetesen benne van a hüvelyben csak nem akkora számban. És ez akkor is kialakul, ha a férjetekkel 10 gumit húzattok fel, mert nem tőle, hanem belőletek származik.
2022. aug. 12. 10:09
13/25 anonim válasza:
12, ez így van, de ugye tudod, hogy nemcsak bakteriális fertőzés létezik? Amit felvazoltal egy a sokbol. A 11 essel értek egyet. Nem dolgozom nőgyógyászaton, sajnos azonban szakértője lettem a témának. Én a jobb felni mint megijedni elvet vallom, de felőlem úgy szexeltek ahogy akartok.
2022. aug. 12. 10:17
14/25 anonim válasza:
A szülés napjáig együtt voltunk a férjemmel óvszer nélkül. Nehogy már ő fertőzzön meg...XD
2022. aug. 12. 10:49
15/25 anonim válasza:
Ne már, eddig nem is tudtam, hogy csak bakteriális fertőzések vannak! Hogy mik vannak! -.-
De mivel a monogám párkapcsolat miatt szerencsére kiesik a trichonomiasis, herpes és egyéb nem bakteriális kórokozók (aminek 99% STD) , ezért marad a bakteriális fertőzés és a gomba, ami szintén 99%, hogy nem a párod adja át a candidát.
2022. aug. 12. 10:51
16/25 anonim válasza:
Ha ez olyan komoly gondot okozna akkor már kihalt volna az emberiség szóval a párod a zsugorfóliát tartogassa a szeretőjének.
2022. aug. 12. 11:09
17/25 anonim válasza:
15, már bocsi, de te hegyezted ki erre. És szerinted ki lehet ezer % ig biztos a monogám kapcsolatban? Elárulom, senki.
Pont itt olvastam, hogy valaki kozepidoben ikrekkel vételt el, mert a férje hazavitt neki valamit a nojetol. Ő sem gondolta volna.... De persze, itt mindenkihez szuper hűséges az ura.
2022. aug. 12. 11:54
18/25 anonim válasza:
Őszintén sajnálom azokat, akik ilyen férfinek szülnek. De ne vetítsük már ki az összes férfira. Úgy viselkedtek, mintha a gyermeketek apja valami kankós f@szú csöves lenne, akitől védekezni kell, nehogy elkapjatok tőle valamit.
2022. aug. 12. 12:04
19/25 anonim válasza:
18
Ezek tipikusan azok a nők akiknél az esküvő után már csak laboratóriumi körülmények között történhet a kamaty kizárólag gyerekcsinálás céljából. Aztán csodálkoznak ha félrekamatyolnak.
2022. aug. 12. 13:00
20/25 anonim válasza:
19: pont nem, mivel még terhesség alatt is csinálta gumi nélkül, 2 élet bánta :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!