Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez lehetséges?

Szerintetek ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Nyitott házasságban élünk, a férjem tudtával van egy másik állandó partnerem, mert a férjem sokat van külföldön. A partneremmel havi egyszer találkozunk, méhszájsapkával védekeztünk, de néha szoktam tesztelni. 10-12 nappal az aktus után pozitív lett a teszt, majd utána pár nappal már a férjemmel is együtt voltam, vele nem védekezünk. A férjemmel való aktus után két és fél héttel voltunk nőgyógyásznál, ott már az uh is kimutatta. Szerintetek van bármi esélye, hogy az első csak álpozitív volt, vagy bármi bezavart és a férjemtől estem teherbe? Semmi esélye, igaz? :(
2022. aug. 11. 15:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
Mi a tökömért nem védekezel ha mással is szexelsz aki ráadásul családos???? Ez annyira gáz.. Mit érez majd a gyerek ha meg tudja h ja amúgy van apja csak családosdit játszik mással ő meg csak becsùszott. Szánalmas.
2022. aug. 11. 22:12
 22/26 anonim ***** válasza:
66%

Végre valaki aki egyet ért velem...

Szánalmas vagy, kérdező! 🤮

2022. aug. 12. 05:59
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem troll.
2022. aug. 17. 07:09
 24/26 NTBS ***** válasza:
Valószínűleg nem a férjedtől van. Beszéltél már vele?
2022. aug. 27. 21:16
 25/26 anonim ***** válasza:
60%
Járai Kíra, te vagy az? 🤣
2022. aug. 27. 22:00
 26/26 anonim ***** válasza:
37%

Ha igaz: nem kell belerúgni mégegyszer, szerintem ő is tudja hogy hibázott. Ha a teszt előtte volt pozitív, akkor valószínűleg nem az övé. Ez neki sem könnyű, gondold csak végig. Neked, hogy esne ha a ferjed másik nőtől várna gyermeket?

Elrontottad, de tanulj a hibádból.

2022. szept. 4. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!