Szerintetek ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Nyitott házasságban élünk, a férjem tudtával van egy másik állandó partnerem, mert a férjem sokat van külföldön. A partneremmel havi egyszer találkozunk, méhszájsapkával védekeztünk, de néha szoktam tesztelni. 10-12 nappal az aktus után pozitív lett a teszt, majd utána pár nappal már a férjemmel is együtt voltam, vele nem védekezünk. A férjemmel való aktus után két és fél héttel voltunk nőgyógyásznál, ott már az uh is kimutatta. Szerintetek van bármi esélye, hogy az első csak álpozitív volt, vagy bármi bezavart és a férjemtől estem teherbe? Semmi esélye, igaz? :(2022. aug. 11. 15:23
1/26 anonim 

válasza:

A parteresdel való együttlét előtt voltál együtt a férjeddel? Az UH mit mutatott mennyi idős?
2/26 A kérdező kommentje:
Előtte hetekkel voltunk csak együtt a férjemmel, de közte volt egy menzim. Az uh azt mutatta ki, hogy kb. 6 hetes, de ugye azt ha jól tudom az utolsó menzi alapján kell nézni, az meg akkor volt. Egyébként a partnerrel az utolsó menzi után kb. tíz nappal voltam együtt, a férjemmel meg kb. egy héttel azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie. Nem tudom, mikor van az ovum. Én is tudom, hogy kb. esélytelen, hogy ne a partneremtől legyem, csak jó lenne valami biztatót hallani :(
2022. aug. 11. 15:43
3/26 anonim 

válasza:

Sajnálom :( Ferjeddel beszéltetek erről?
4/26 A kérdező kommentje:
Igen, azt mondta, megvárja a dns-vizsgálatot és ha nem az övé elválik, mert ezt nem tudja feldolgozni, és úgy beszéltük meg, hogy védekezünk mindketten, ha mással vagyunk. Nem tehetek arról, ha így becsúszott :( Én régóta akarta gyereket, így nem akartam elvetetni és már nem is lehet.
2022. aug. 11. 15:48
5/26 anonim 

válasza:

28napos ciklussal számolva a partnereddel 10.napon voltál a férjeddel a várható mensi előtt 7nappal,akkor a 14.napon,ami elvileg az ovulació napja egy átlagos ciklusnál.
7/26 A kérdező kommentje:
Partnerem nem tudja. 5-ös, ez azt jelenti, hogy lehet a férjemtől is? De akkor miért lett már előtte pozitív a teszt? :(
2022. aug. 11. 15:59
8/26 anonim 

válasza:

Azért lett előtte pozitív , mert amikor a Ferjeddel voltál együtt akkor már terhes voltál, ilyen egyszerű .
9/26 anonim 

válasza:

Hány naponta szoktál menstruálni? Ha mondjuk 28 naponta (első naptól első napig számoljuk), és a partnerrel a 10. napon voltál, a férjeddel meg a 21. napon, ráadásul a partneres után már + volt a teszt, akkor 100%, hogy nem a férjedé a gyerek.
Zárójelben:
Ezzel együtt picit álszentnek érzem tőle a válást, bár igaz, hogy a sapka nem a legjobb védekezési mód.
10/26 anonim 

válasza:

2,5 hetes terhesség nem létezik és uh sem mutatná ki , nem véletlen 6 hetes eredmény született az uh-n. Nem vagyok az abortusz ellen, de hazánkban 12. Hétig lehet elvetetni, Te azt írod hogy már nem is lehet. Akkor ez hónapokkal ezelőtti történet ? Vagy nem jó a matek , vagy a történet sántít egy kicsit itt ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!