Nyitott házasságban élünk, a férjem tudtával van egy másik állandó partnerem, mert a férjem sokat van külföldön. A partneremmel havi egyszer találkozunk, méhszájsapkával védekeztünk, de néha szoktam tesztelni. 10-12 nappal az aktus után pozitív lett a teszt, majd utána pár nappal már a férjemmel is együtt voltam, vele nem védekezünk. A férjemmel való aktus után két és fél héttel voltunk nőgyógyásznál, ott már az uh is kimutatta. Szerintetek van bármi esélye, hogy az első csak álpozitív volt, vagy bármi bezavart és a férjemtől estem teherbe? Semmi esélye, igaz? :(
Nem tehetsz róla? Méjszájsapkát használsz csak és nem tehetsz róla? :D
2022. aug. 11. 16:22
12/26 anonim válasza:
Biztos, hogy nem a férjedtől van. Mikor vele voltál együtt, akkor már pozitív volt a teszt. Fals pozitív pedig nincs.
Igencsak válás lesz, de legalább ott a partner, nem? El kellene mondani neki, hiszen mégis csak az ő gyereke is.
Az egyetlen bíztató, amit tudok mondani az az, hogy lesz egy babád, akire már rég vágytál.
2022. aug. 11. 16:23
13/26 A kérdező kommentje:
Akkor esélytelen. A partnerem családos ember, így egyedül maradok a babával. Nem most történt, már 6 hós terhes vagyok. Tudom, hogy a méhszájsapka nem annyira megbízható, de a legtöbb óvszerre allergiás a partnerem. Tudom, hogy felelőtlen voltam, ettől még nagyon tehetetlennek érzem magam :(
2022. aug. 11. 16:27
14/26 anonim válasza:
6 hónapon keresztül foglalkoztatott a kérdés hogy ki lehet az apa ?
2022. aug. 11. 16:30
15/26 A kérdező kommentje:
Eddig is sejtettem, hogy nem a férjem, csak egy hete közölte, hogy dns-tesztet akar, és azóta padlón vagyok. Pedig neki is elmondtam az elején, hogy nem valószínű, hogy tőle van. Akkor úgy tűnt, elfogadta, de szerintem a haverjai telebeszélték a fejét.
2022. aug. 11. 16:46
16/26 anonim válasza:
Ha csak simán a haverok le tudták róla beszélni akkor amúgy sem lett volna igazán jó apja a gyereknek főleg hogy tudja hogy nem az övé.
A gyerek biztosan jobban jár hogyha csak veled lesz.
Minden okkal történik.
Ennek így kellett lennie.
35 évesn soha nem védekeztem egyik partneremmel sem mindig is babára vágytam egyszer már el is egyeztek de sajnos megcsalt a párom… stb A akivel most vagyok együtt első perctől kezdve tudtam hogy ő az igazi.
Jobban szeretem mint bárkit valaha.
Most négy hónapos terhes vagyok.
Rengeteget csalódtam sok minden történt velem is sokat sírtam és nem értettem mi miért történik de idővel rájössz hogy minden úgy lesz ahogy lennie kell ahogy neked és a babának legjobb lesz.
Most nehéz de majd újra boldog leszel.
2022. aug. 11. 17:07
17/26 anonim válasza:
Nincs fals teszt, nem a férjedé, az csoda lenneabba ne higyj.
2022. aug. 11. 17:49
18/26 anonim válasza:
Le lehet pontozni de ez a sztori nagyon gáz...
Felelőtlen emberek... Hogy tud egy ilyen ember a tükörbe nézni? Van gusztusod házas emberhez? Szép egy anya leszel. Fujj.
2022. aug. 11. 18:28
19/26 anonim válasza:
Kötve hiszem hogy a mai világban van olyan férj, aki tudja mikor élt ill nem élt házas életet és az elején nem jön rá hogy a 6 hét az mennyi , csak fél év múlva zavarja és akar DNS tesztet. A történet több sebből vérzik
2022. aug. 11. 19:01
20/26 anonim válasza:
Ez a kérdőjel mindig ott lett volna közöttetek és lassan megmérgezte volna a házasságotokat.Szerintem jobb hogy kiderül az elején és a biztos tudatában tudjátok vagy így vagy úgy továbbélni az életetket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!