Ki milyen terhes vitamint javasol ? Kinek mi vált be ? Pró kontra ?
Femibion 0-val kezdtem 6 hónapig tervezés alatt, majd ugye most már 1-et szedek, viszont a nőgyógyász javasolta, hogy váltsak gravidára mert az “jobb” elvileg.
(Viszont ismerőseim között akik gravidát szedtek azt mondják hogy sokat híztak nagyon,
én pedig a femibionnál nem vettem ilyet észre, hiztam persze de nem olyan durván.)
Szerintetek ?
Tényleg annyival jobb a gravida hogy megéri váltani ?
Gravidàtól hánytam.
Soha semmi mástól, és rosszullétem sem volt a terhesség alatt, de ha a Gravidát bevettem, 10 perc múlva remegve adtam ki magamból.
Elevitet, Jutavitet és Femibiont szedtem.
Az első kettőnek a méretébel volt gondom.
Túl nagy a tabletta nekem.
Másik gyerekkel a DM AZ-mama vitamint szedtem
Amugy az értékei mindegyik mellett rendben voltak.
Vasat kellett pótolnom, de azt nekem nem terhesen is.
Plusz szedtem 1000mg kalciumot és magnéziumot a fogaimra ( egy sem romlott el, pesig hajlamos vagyok.. bár a dokim a későbbi csontritkulás elkerülése miatt javasolta)
Itt van, hogy kinek mi jött be - közel 300 szavazat: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
És hogy mi nem (100+): https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Bár szerintem a GAL-t nem lehet egy kalap alá venni a többivel, mert tudományosan kikezdhetetlen, még D-vitaminból is van benne elég, amit kb. az összes többihez hozzá kell szedni.
Én gravidát szedtem, nekem bevált. Nem hánytam tőle és egész terhesség alatt 5kg-ot híztam.
De ez nagyon egyedi, hogy kinek mi jön be. Ha lesz következő terhességem, akkor a gal babaváró vitaminját fogom szedni.
Femibion 1
Semmi bajom tőle, nekem be vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!