3. gyerek PRO és KONTRA? Vállaljunk vagy sem?
Nyilván nem ez dönti el, de kíváncsi vagyok a véleményekre.
Mennyivel nehezebb a 3 gyerekes lét?
Két dolog dolgozik bennünk: nagyon szeretnénk még kisbabát, és nagyon nem szeretnénk már a macerát, fáradtak vagyunk, jó kicsit szabadabban élni.
9 és 4 éves gyerekeink vannak, ha vállalunk, azt egy év múlva szeretnénk.
Erős a vágy és a fáradtság is.
Nálatok mi győzne?
Ilyen érzésekkel inkább ne. Mi annak idején bevállaltuk, de nem is volt kérdés, pedig mire megszületett addigra én már majdnem 37 éves voltam. A nagyok 12 és 4 évesek voltak. Mára már 16 éves, tök jó fej kamasz csajszi, szerencsére a jobbik "fajtából" (remélhetőleg ez valamennyire a nevelésnek is köszönhető azért).
Mi nem bántuk meg, de nem is voltak bennünk olyan kétségek, mint amikról te írsz (fáradtság, macera stb.). Fáradtak voltunk/vagyunk időnként, persze. De SOHA nem éreztük macerának a gyerelnevelést. Aki annak érzi, annak nem szabad vállalni.
:))))
És ezt hol olvastad? Idéznéd?
Állati ösztönöket én máshol sejtek....
Igen, ezen agyalunk folyamatosan. Mi az erősebb?
Mert amúgy imádjuk minden részét, de 37 éves vagyok már én is, a férjem 40. A másik kettőnek is járna már élménydúsabb program, ami szabadabb már, és nem korlátozza le egy kisbaba. De azt, hogy ne legyen már kisbabám, nem tudom elképzelni.
És nem a CSOK miatt, az hidegen hagy. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!