Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy aludtatok az ejjel?

Hogy aludtatok az ejjel?

Figyelt kérdés
En 33+3hetes vagyok, nem faj semmim, megis forgolodok es alig birok elaludni. Most ejszaka is kb. 5orat aludtam. Ez mar borzaszto.
2010. szept. 23. 07:39
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
En mar megint nem tudok, nem kenyelmes sehogy! :-(
2010. okt. 13. 00:07
 32/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :) Azért nem jelentkeztem, mert kórházban voltam. Múlt héten hétfőn be kellett feküdnöm, mert már a 42. hétben voltam. Szerdán beindították a szülést. Reggel 10 órakor burkot repesztettek, utána kaptam infúziót és 16:20-kor megszületett a babókám 56 cm, 3790 gr. Apás szülés volt. Nagyon szép emlék maradt mindkettőnknek. :) Ti hogy vagytok?

Moncsi

2010. okt. 18. 21:16
 33/35 A kérdező kommentje:

Szia Moncsi!

Szivböl gratulalok, jo egeszseget nektek, de jooo :-) Jo nagy baba! :-)

En meg szedem a gyogyszert hetföig, de mar felkelhettem a heten. Epp most takaritottam ki. :-) Mar varom a szülest, amugy jol vagyok, neha van joslom, de nem veszes.

2010. okt. 20. 10:28
 34/35 anonim ***** válasza:

Hanyadik hétben vagy most? Nagyon szurkolok neked hogy könnyű szülésed legyen. Nekem nagyon szép emlék maradt, főleg hogy apás szülés volt.

Írj még! OK? :)

2010. okt. 21. 11:20
 35/35 A kérdező kommentje:

37.hétben vagyok. :-) Hétfön töltöm a 38.! 29-30.ŕn megyünk szülni, ugy döntöttem! :-) Ma sokat fŕjdogŕlt a derekam, meg a hasam alja, pedig nem sok mindent csinŕltam. Hajnalban is enyhe joslora ébredtem. Mi is apŕs szülést akarunk! :-)

Amugy, hogy vagy/tok? Milyen a szülés utŕnni ŕllapot? Tudsz (tudtok) szoptani ?(bocs, az intim kérdésčrt)

2010. okt. 21. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!