Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy aludtatok az ejjel?

Hogy aludtatok az ejjel?

Figyelt kérdés
En 33+3hetes vagyok, nem faj semmim, megis forgolodok es alig birok elaludni. Most ejszaka is kb. 5orat aludtam. Ez mar borzaszto.
2010. szept. 23. 07:39
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 14:34-es kismama vagyok, nem szültünk még meg sajnos. Csak családlátogatáson vagyunk. Nekem a 34héten lejjebb ment a hasam, és rá pár napra elkezdődtek a jóslók, azóta minden héten van egy nap, amikor rettentő intenzíven jönnek, volt hogy szabályos 5percesek is voltak egész nap... és még mindig egyben vagyunk. Most indult el a nyákdugóm kifelé, abban bízom, hogy most már beindul. Elvégre itt a hidegfront :)
2010. szept. 25. 21:07
 22/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok lanyok.

Hogy vagytok? Otthon vagytok meg? :-)

2010. szept. 27. 07:32
 23/35 anonim ***** válasza:

Szia! Én még itthon vagyok. Napról napra nyűgösebb vagyok. Nehezen viselem már.

Ráadásul most még a torkom is fáj. Meg hányingerem is van.

Te hogy vagy?

Moncsi

2010. szept. 27. 12:47
 24/35 A kérdező kommentje:

Te szegeny. Igyal mezes forro(ihatoan)tejet, az jo torokfajasra.

En jol vagyok, minden napos a joslo 2-3x!

Ma meg kimostam amit kaptunk meg babacuccot. Meg kisterilizaltam mindent ami olyan volt. Ja, meg szerencsetlenkedtem egesz nap, mar majdnem bögtem :-( :-)

2010. szept. 27. 13:25
 25/35 anonim ***** válasza:

A mézes tejet bevetettem, hajnal 3 órakor, mert annyira köhögtem. Jó volt, azóta magába eszem a mézet, meg be van kötve vizes ruhával a nyakam :D

És semmi jelét nem mutatja a kisasszony hogy ki szeretne jönni. Biztos úgy van vele, hogy várjatok még csak, én jól érzem magam anya asában :D

NST milyen volt?

2010. szept. 27. 14:51
 26/35 A kérdező kommentje:

Vizesruha? Jo az neked? :-) Szexeljetek egyet, kettöt, hatha kibujik. :-)))))))

Holnap 17:30ra van randevunk nst-re! :-)

Vajon a 40hetes kismamaval mi lehet?!

Ma mar 34hetes vagyok. Neha beparazok mit csinalok en egy gyerekkel!? Meg nemis igazan fogtam fel hogy, anya leszek. Jaaajjj :-)

2010. szept. 27. 17:23
 27/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó a vizes ruha, mert már nem fáj a torkom, csak be vagyok még rekedve. Hát én még mindig nem szültem. :( Tegnap voltam nst-n, semmi jelét nem mutatja a szülésnek. Mivel pénteken töltöm a 40 hetet, így bőrönddel kell mennem reggel 7-re magzatvízvizsgálatra. Remélem erre nem kerül sor és addig kibújik.

Neked mi volt az nst-n? A másik kismama már biztos babázik :)

Moncsi

2010. szept. 29. 10:21
 28/35 A kérdező kommentje:
Szio. Nst nem volt, elromlott a gep. Csak mehszajat nezett, meg babo szivhangjat. De bedurvult a joslo. Van egy uj kerdesem az elejen: Szerintetek? Volt mar ilyen.... (kezdetü). Most pihi, kezd nagyon fajni, pedig fekszem. Aze neked drukkolok. Jaja, jo neki. :-)
2010. szept. 29. 10:39
 29/35 anonim ***** válasza:
09-24 14:34-es kismama vagyok, és jól sejtettétek, mi 28-án szültünk... :) végre kezemben a gyönyörűségem! :) Ti hogy vagytok? a kérdésedet nem tudtam visszaolvasni, 2hétre visszamenőleg nem találom :( Wiky
2010. okt. 11. 10:48
 30/35 A kérdező kommentje:

Szio. Gratulalok. :-)))) Mekkora a picur? Te jol vagy? Milyen volt a szüles? Meselj el mindent! :-)

En ma voltam dokinal. 2hete majdnem beindult a szüles, nagyon durva fajasaim voltak, ki is nyiltam(csak a belsö mehszaj)Kaptam gyogyszert, meg szigoru fekves, azota minden ok. Meg 2hetig szednem kell. Es nem nyiltam tovabb. Picurt 2740g 45cm.re saccolta doktornö.

Moncsyval nem tudom mi van :-(

Szilvi 36h :-)

2010. okt. 11. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!