Hogy aludtatok az ejjel?
Sziasztok lanyok.
Hogy vagytok? Otthon vagytok meg? :-)
Szia! Én még itthon vagyok. Napról napra nyűgösebb vagyok. Nehezen viselem már.
Ráadásul most még a torkom is fáj. Meg hányingerem is van.
Te hogy vagy?
Moncsi
Te szegeny. Igyal mezes forro(ihatoan)tejet, az jo torokfajasra.
En jol vagyok, minden napos a joslo 2-3x!
Ma meg kimostam amit kaptunk meg babacuccot. Meg kisterilizaltam mindent ami olyan volt. Ja, meg szerencsetlenkedtem egesz nap, mar majdnem bögtem :-( :-)
A mézes tejet bevetettem, hajnal 3 órakor, mert annyira köhögtem. Jó volt, azóta magába eszem a mézet, meg be van kötve vizes ruhával a nyakam :D
És semmi jelét nem mutatja a kisasszony hogy ki szeretne jönni. Biztos úgy van vele, hogy várjatok még csak, én jól érzem magam anya asában :D
NST milyen volt?
Vizesruha? Jo az neked? :-) Szexeljetek egyet, kettöt, hatha kibujik. :-)))))))
Holnap 17:30ra van randevunk nst-re! :-)
Vajon a 40hetes kismamaval mi lehet?!
Ma mar 34hetes vagyok. Neha beparazok mit csinalok en egy gyerekkel!? Meg nemis igazan fogtam fel hogy, anya leszek. Jaaajjj :-)
Szia!
Jó a vizes ruha, mert már nem fáj a torkom, csak be vagyok még rekedve. Hát én még mindig nem szültem. :( Tegnap voltam nst-n, semmi jelét nem mutatja a szülésnek. Mivel pénteken töltöm a 40 hetet, így bőrönddel kell mennem reggel 7-re magzatvízvizsgálatra. Remélem erre nem kerül sor és addig kibújik.
Neked mi volt az nst-n? A másik kismama már biztos babázik :)
Moncsi
Szio. Gratulalok. :-)))) Mekkora a picur? Te jol vagy? Milyen volt a szüles? Meselj el mindent! :-)
En ma voltam dokinal. 2hete majdnem beindult a szüles, nagyon durva fajasaim voltak, ki is nyiltam(csak a belsö mehszaj)Kaptam gyogyszert, meg szigoru fekves, azota minden ok. Meg 2hetig szednem kell. Es nem nyiltam tovabb. Picurt 2740g 45cm.re saccolta doktornö.
Moncsyval nem tudom mi van :-(
Szilvi 36h :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!