Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy aludtatok az ejjel?

Hogy aludtatok az ejjel?

Figyelt kérdés
En 33+3hetes vagyok, nem faj semmim, megis forgolodok es alig birok elaludni. Most ejszaka is kb. 5orat aludtam. Ez mar borzaszto.
2010. szept. 23. 07:39
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Elég érdekesen. :) 9-kor kidőltem teljesen, háromkor felkeltem, és sehogyan sem tudtam visszaaludni. Zenét hallgattam, tv-t néztem, dumáltam a párommal, amíg készülődött, aztán 6 óra felé sikerült szunyókálni egy kicsit.
2010. szept. 23. 09:14
 2/35 anonim ***** válasza:
rosszul. a terhesség óta fölébredek éjjelente,pedig még csak 14 hetes vagyok
2010. szept. 23. 09:28
 3/35 anonim ***** válasza:
Pocsékul telt az én éjszakám is, nem is tudom mire vélni. Csak 20 hetes vagyok, nincs semmi problémám a babával, nem fáj semmim, úgy hogy rejtély mi okozhatta.
2010. szept. 23. 10:09
 4/35 anonim ***** válasza:

Én is rosszul aludtam, pedig fél 9-kor én is beájultam miután hazaértem a munkából. ez már a második éjszaka:( Nagyon gyakran kelek fel pisilni, utána meg ha visszaalszom rosszakat álmodok, forgolódok. Ma éjszaka megnyomhattam a hasamat jobb oldalon (félig hason fordulva ébredtem) és fájt a pocakom, akkor meg azért nem tudtam visszaaludni.

Fene se tudja mi van a levegőben.

remélem a ma éjszakánk jobb lesz:)

üdv

21 hetes pocis

2010. szept. 23. 10:20
 5/35 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is nagyon rosszul aludtam, bár mi már a 40. héten vagyunk. Szerintem a közelgő telihold okozhatja a rossz éjszakákat. Ha jól tudom ma lesz teljes. Kitartás kismamák! :) és szép álmokat ma éjjelre! Én remélem minket a szülőszobára küld a telihold...
2010. szept. 23. 13:05
 6/35 anonim ***** válasza:
Én 39 hetes vagyok, és én sem tudok rendesen aludni. Óránként felkelek pisilni. Én sem bánnám ha a telihold a szülőszobára küldene :D
2010. szept. 23. 13:13
 7/35 A kérdező kommentje:

Telehold, ma? Jajj akkor ma se alszom :-(

Pisilni 1x kelek fel, azzal nincs gond! :-)

Azt hiszem, ma kiprobalom a kamillas nyugiteat! Hatha segit. :-)

Boldog babavarast nektek!

Utolso 2nek, meg könnyü es gyors szülest! Ha a telihold nemis, a hidegfront bizti kicsalja a babakat! :-)

Majd megirjatok milyen volt a szüles es mekkorak lettek a babak? :-)

2010. szept. 23. 13:32
 8/35 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Mindenképp megírom ha túl leszek rajta :) Bár iszonyúan félek, de már várom.

Nekem még eleinte segített aludni, ha megittam egy nagy bögre meleg tejet. Úgy aludtam mint a kisbaba. :D

Boldog babavárást!

2010. szept. 23. 15:40
 9/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm, en is nagyon felek, bar meg van par hetem.

Ezt a melegtejet kiprobalom, a kamilla nem a szivemcsücske! :-)

Nekem kedden lesz az elsö nst.m, azert is izgulok :-)

2010. szept. 23. 16:33
 10/35 anonim ***** válasza:
Megint utolsó vagyok. át nekem nem csalogatta ki a telihold a babót. :( Ma megyek NST-re. Neked sikerült aludnod az éjszaka? Kipróbáltad a meleg tejcsit?
2010. szept. 24. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!