Hogy aludtatok az ejjel?
Szio.
:-) majd jön mar hamarosan, bar gondolom tükönülsz :-) majd elmondod milyen volt? Ha lesz idöd? Nekem kedden lesz az elsö.
Vegülis meleg kakaot ittam es jot aludtam. :-) Köszi a tippet meg egyszer.
(Szilvi)
Attol meg beindulhat este, olvastam mar itt mindenfelet. :-)
En Korzikan elek. Itt eleve pe.töl szamoljak a heteket. Gondolom azert kezdik hamarabb az nst-t. Azt meg nem tudom milyen sürün lesz. Uh. is van ilyenkor?
Mekkora a baba? Fiu, lany? :-)
Szio kedves 14.34! :-)
Itt most epp esöre all, lehet azert vagyok ilyen nyomott. Remelem elindul neked spontan a szüles. Nekem az olyan furan hangzik hogy, inditjak. Nem tudom miert. :-)
Drukkolok csajok. :-)
Sziasztok!
Hogy vagytok ma? Mi még mindig egyben vagyunk, de remélem már nem sokáig. 14:34-es vannak erősebb jóslóid?
"Moncsi"
Szia Moncsy!
Nekem tegnap egyfolytaban josloim voltak, gondolhatod hogy megijedtem. Ki is irtam egy kerdest, erre irjak a csajok, hogy naluk igy kezdödött a szüles! aaaaa.... Hivtuk a dokit, semmi baj, termeszetes, köszi. Este elmult hal istennek. Ma meg 2-3x ereztem. Alig varom a keddet.
Nekem 30. hét óta vannak jóslóim. Ez tényleg természetes. Csak az nem mindegy hogy ennyi idős terhességben napi hányszor vannak ilyenek. Nekem azt mondta a doki, hogy ha egy nap 10-nél kevesebb, akkor semmi gond. Ja és szedtem a magnéziumot 35. hétig.
De így a vége felé már legalább napi 15 jóslóm van. Ebből már lehet szülés. Legalábbis remélem.
Moncsi
Jo, volt mar nekem is 1-2x, de nem egesz nap egyfolytaban, az volt ijesztö.
Kisfiu lesz vagy csajszi nektek?
Mienk fiu, Joseph lesz, apa utan :-) szegenykemet Lolaztuk, mig meg nem mondtak, hogy fiu :-)))))
Nekünk kislány lesz. Noémi. Eddig csak úgy hívtuk hogy Kisbambi. :D Fiú nevünk első perctől a Dávid volt, de lány nevet nem tudtunk választani, mert vagy páromnak nem tetszett vagy nekem. Amúgy meg a 32 hetes ultrahangon mondták 100%-ra hogy kislány. Nagyon szégyenlős volt. :)
Szerinted a másik kismama már megszült? Ma még nem is írt.
Moncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!