Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy aludtatok az ejjel?

Hogy aludtatok az ejjel?

Figyelt kérdés
En 33+3hetes vagyok, nem faj semmim, megis forgolodok es alig birok elaludni. Most ejszaka is kb. 5orat aludtam. Ez mar borzaszto.
2010. szept. 23. 07:39
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Szio.

:-) majd jön mar hamarosan, bar gondolom tükönülsz :-) majd elmondod milyen volt? Ha lesz idöd? Nekem kedden lesz az elsö.

Vegülis meleg kakaot ittam es jot aludtam. :-) Köszi a tippet meg egyszer.

(Szilvi)

2010. szept. 24. 11:17
 12/35 anonim ***** válasza:
Szerintem még ma sem lesz baba, most voltam NST-n és nem mutatott semmit sem. :( Nálatok már 34 héttől kell menni NST-re? Nálunk csak 36 héttől kell hetente 1x, 38 héttől hetente 2x.
2010. szept. 24. 13:06
 13/35 A kérdező kommentje:

Attol meg beindulhat este, olvastam mar itt mindenfelet. :-)

En Korzikan elek. Itt eleve pe.töl szamoljak a heteket. Gondolom azert kezdik hamarabb az nst-t. Azt meg nem tudom milyen sürün lesz. Uh. is van ilyenkor?

Mekkora a baba? Fiu, lany? :-)

2010. szept. 24. 13:36
 14/35 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekünk se csinált semmit a telihold, mindössze még egy álmatlan éjszakát. :( Várjuk a következő frontot, ha az se segít jövőhéten indítják pénteken. :( De jó neked, Korzikán!? :) ott most is olyan jó idő van? 39hetes "sorstársamnak" kitartás! Lassan túl leszünk rajta, ne félj a szüléstől, ahogy anyukám szokta mondani; "repülő fent, gyerek bent még nem maradt" ;)
2010. szept. 24. 14:34
 15/35 A kérdező kommentje:

Szio kedves 14.34! :-)

Itt most epp esöre all, lehet azert vagyok ilyen nyomott. Remelem elindul neked spontan a szüles. Nekem az olyan furan hangzik hogy, inditjak. Nem tudom miert. :-)

Drukkolok csajok. :-)

2010. szept. 24. 16:28
 16/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hogy vagytok ma? Mi még mindig egyben vagyunk, de remélem már nem sokáig. 14:34-es vannak erősebb jóslóid?

"Moncsi"

2010. szept. 25. 14:06
 17/35 A kérdező kommentje:

Szia Moncsy!

Nekem tegnap egyfolytaban josloim voltak, gondolhatod hogy megijedtem. Ki is irtam egy kerdest, erre irjak a csajok, hogy naluk igy kezdödött a szüles! aaaaa.... Hivtuk a dokit, semmi baj, termeszetes, köszi. Este elmult hal istennek. Ma meg 2-3x ereztem. Alig varom a keddet.

2010. szept. 25. 16:17
 18/35 anonim ***** válasza:

Nekem 30. hét óta vannak jóslóim. Ez tényleg természetes. Csak az nem mindegy hogy ennyi idős terhességben napi hányszor vannak ilyenek. Nekem azt mondta a doki, hogy ha egy nap 10-nél kevesebb, akkor semmi gond. Ja és szedtem a magnéziumot 35. hétig.

De így a vége felé már legalább napi 15 jóslóm van. Ebből már lehet szülés. Legalábbis remélem.

Moncsi

2010. szept. 25. 16:41
 19/35 A kérdező kommentje:

Jo, volt mar nekem is 1-2x, de nem egesz nap egyfolytaban, az volt ijesztö.

Kisfiu lesz vagy csajszi nektek?

Mienk fiu, Joseph lesz, apa utan :-) szegenykemet Lolaztuk, mig meg nem mondtak, hogy fiu :-)))))

2010. szept. 25. 17:10
 20/35 anonim ***** válasza:

Nekünk kislány lesz. Noémi. Eddig csak úgy hívtuk hogy Kisbambi. :D Fiú nevünk első perctől a Dávid volt, de lány nevet nem tudtunk választani, mert vagy páromnak nem tetszett vagy nekem. Amúgy meg a 32 hetes ultrahangon mondták 100%-ra hogy kislány. Nagyon szégyenlős volt. :)

Szerinted a másik kismama már megszült? Ma még nem is írt.

Moncsi

2010. szept. 25. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!