Vizsgálatok előtt izgulás,de ennyire?

"De az, hogy ha egyáltalán el kell menned otthonról, már futkározol a WC-re, az nagyon nem normális!"
De, normális. Az erős stressz hatására ott lesz gondja az embernek a testében, ahol a leggyengébb. A kérdezőnél ez az emésztése. Ezt nekem pszichológus erősítette meg. Ez egy pszichoszomatikus panasz.
Köszönöm szépen a válszokat!
6,5,8,7 hetesen vesztettem el a babákat.
Most még csak a 6.hétben vagyok.
Többek közt ettől az idegességtől akartam magam megkímélni,mikor megbeszéltük a férjemmel,hogy nem kell több gyerek.Persze,hogy akkor jött össze!Ez a hasmenéses dolog kezdett rendeződni.(nem jött helyre teljesen,de jobb lett) picit tudtam kontrollálni.Most mióta terhes vagyok megint felerősödött.

Talán ha a 8. hetet is magad mögött hagyod, könnyebb lesz valamennyire. Aztán majd 12 hetesen, meg a genetikai uh után, remélhetőleg mindig könnyebb lesz.
Teljesen megértelek, pedig nekem vetélésem nem volt, csak nagyon sokára sikerült a baba (lombikkal, 8 év után). Most minden eltelt héttel úgy érzem, picit nyugodtabb vagyok. Jelenleg 11 hetes vagyok, tehát még nekem sem telt le az első trimeszter.
Azt vizsgálták nálad, mi okozhatta a vetéléseket?

Nekem is volt sikertelen terhességem, ezért én ugyanígy voltam, ráadásul a szomszéd városba járok orvoshoz, szóval külön buli volt ez a hasmenés.
12-ik heti genetikai után ezerszer jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!