Mentem ultrahangra valamelyik nap és folyton rám jön a hasmenés!Próbálom magam nyugtatgatni,de olyan szinten elkezd görcsölniva hasam,hogy mennem kell vécére.A legrosszabb,hogy vizsgálat előtt nyilván nem megyek el,csak utána,addig szenvedés.Nektek is van ilyen?Lehet tenni ellenne?
De mitől félsz? Szerintem ez nem normális, valami trauma miatt ilyen?
2022. aug. 4. 07:56
2/17 anonim válasza:
Én is ilyen hasmenéses izgulós vagyok.
A vezetéssel s így voltam sokszor.
Tenni nem tudsz ellene, de hozzászoksz.
2022. aug. 4. 08:45
3/17 anonim válasza:
Én minden előtt így vagyok. Várom a válaszokat :)
2022. aug. 4. 08:49
4/17 anonim válasza:
Nekem is hasmenésem van vizsgálat előtt, pedig nem is érzem, hogy annyira stresszelnék (eléggé elfojtom az érzéseimet).
Mondjuk néha jól jön, mert inkább szorulásos vagyok.
2022. aug. 4. 09:37
5/17 anonim válasza:
De mitől féltek? Egy UH még csak nem is olyan, hogy belétek vezetnek valamit és az kellemetlen.
Ez nem normális dolog, ezt pszichológussal rendbe kéne tetetni.
Gondolj arra, hogy ezzel a szorongó hozzáállással a gyerekednek is sok problémát fogsz okozni.
2022. aug. 4. 09:43
6/17 anonim válasza:
Èn is ìgy voltam, izgultam, hogY rendben lesz e. Ha vezetek is ìgy vagyok, nem vagyok valami rutinos, de igyekszem gyakorolni, de aztán megszűnik, csak a kezdet iylen gyomorgörcsös. Vizsgák előtt is fstam :D Szìn ötösre diplomáztam vègül :)
2022. aug. 4. 09:44
7/17 anonim válasza:
Ja ès nem a vizsgálattòl fèltem soha, hanem a baba egèszsège miatt jött rám a fèlsz. Főleg az első hònapokban. Utána már tök nyugodt voltam, mèg szülès előtt is. Sok volt körülöttem a rèm story, ez is rátett.
2022. aug. 4. 09:47
8/17 A kérdező kommentje:
Nem a vizsgálattól félek,hanem az eredménytől!4 vetélésem volt,sok rossz hírt kaptam.Nade annyira meg nem érzem hogy ennyire izgulnék,hogy rámjön a fo...ás.És az a baj mindennel így vagyok.Ha el kell mennem itthonrol már futkározok a vécére.Pláne ha reggel kell elindulni.Ezért is megyek az ultrahangra este és ez sem segít most!🥺Már úgy unom!😤😒
2022. aug. 4. 09:58
9/17 anonim válasza:
Kedves kérdező, szerintem 4 vetélés után mindenki így lenne, mint te, vagy még rosszabbul viselné.
Kitartást kívánok! Remélhetőleg ahogy telnek a hetek, apránként javul majd a helyzet.
Hányadik hétben van? A korábbi vetélések mikor következtek be?
2022. aug. 4. 10:02
10/17 anonim válasza:
Hogy 4 vetélés után ideges vagy a terhességi vizsgálatok eredményei miatt, az érthető. De az, hogy ha egyáltalán el kell menned otthonról, már futkározol a WC-re, az nagyon nem normális!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!