Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinálnak a kórházban, ha...

Mit csinálnak a kórházban, ha kimaradnak az utolsó vizsgálatok?

Figyelt kérdés
Van még egy vérvétel, meg egy 36 hetes ultrahang, amire el kell menni, de szerintem azokra nem fogok. Otthon fogok szülni, de ha esetleg úgy adódik, hogy bemegyek, akkor mit csinálnak, ha nincs meg az utolsó vérvétel, meg a streptococcus szűrés?
2022. júl. 20. 13:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
A streptococcus szűrés baromi fontos. Azt miért nem lehet megejteni?
2022. júl. 20. 13:50
 2/12 anonim ***** válasza:
64%

Nekem sem volt streptococcus szűrés. Nem mondta senki, hogy olyan vizsgálat is kell, pedig én becsületesen eljàrtam mindegyik vizsgálatra. Nem történt semmi, ugyanúgy szépen megszületett a gyerkőc. Úgy tudom sok mindenkinek kimarad ez a szűrővizsgálat.

Viszont amit te csinálsz az veszélyeztetés! A kötelező vizsgálatokra igenis el kell menni, mert ott látják, hogy van e elég magzatvíz, milyen az áramlás, stb. Szükség esetén indítják a szülést vagy császár. Most konkrétan azt kockáztatod, hogy a babád halva szülessen.

2022. júl. 20. 13:59
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Miért nem mész el rájuk? Fontosabb dolgod van talán mint a gyereked egészsége? Nonszensz.
2022. júl. 20. 14:08
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Eh a Szent természetes szülés párti, aztán fogja a fejét amikor uccso nap kiderül azért nem mozog mert már nem is él...
2022. júl. 20. 14:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthon fogsz szülni, vannak bábáid. Miért nem velük beszéled ezt meg?
2022. júl. 20. 15:11
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Hát pont a legfontosabb vizsgálatokat készülsz kihagyni.Pl az uh-n látják,hogy befotdult-e a baba,van-e elég magzatvíz,mennyire érett a méhlepény,jó -e az áramlás a köldökzsinórban.A vérvétel is fontos,mert látják rajta,ha valami nem stimmel,a streptococcustol meg konkrétan megvakulhat,megsuketulhet a gyereked,ha nincs szűrve,fertőzött vagy,és nincs kezelve,vagy nem kapsz szülés közben antibiotikumot. Nem értem miért kockáztatnád a gyereked egészségét?Lusta vagy elmenni?Én amúgy otthon szülni se mernék,pedig van 5 gyerekem,mindegyik komplikáció mentes zavartalan terhességekből, villámgyorsan született,(a lányom konkrétan 2 óra alatt,de a többiek is 4 órán belül meglettek)de ha gond lett volna nem lett volna aki rögtön segít.Túlzásba viszitek szerintem már ezt szerintem.
2022. júl. 20. 15:13
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

36 hetes uh már rég nem "kötelező", egyébként semmi nem az, ez tévhit.

De a terhességed valaki csak gondozza. Orvos, bába, valaki... Kérdezd meg, akivel szülni fogsz, mit javasol, milyen vizsgálatokat.

2022. júl. 20. 15:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Most ezt nem értem. Mit csinálnak a kórházban, az a kérdés, közben meg otthon szülsz. Arra gondolsz, ha transzfer szülés lesz, és kórházba kerülök végül? Akkor már tök mindegy lesz, milyen vizsgálat van, meg milyen nincs, a transzferes anyukákra húzzák a szájukat, na meg, ezek terhesség alatt számítanak, szülés után már kevésbé.

Viszont ha minden simán megy, akkor nem is leszel kórházban, tehát nem szólnak semmit.

2022. júl. 20. 15:19
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom úgy készül otthonszülni, hogy majd "véletlenül" nem ér be, mert bábát azt nem fizet, mert nem futja rá, és amúgy is minek.
2022. júl. 20. 15:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugyanaz az elmeroggyant aki már ezerszer megkerdezte ezt meg ő vervetelre sem ment mert fél a tutol és otthon fog szülni bába minden nélkül.
2022. júl. 20. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!