Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszteres kismamák...

Első trimeszteres kismamák hányadik hétben vagytok, milyen vizsgálaton voltatok eddig?

Figyelt kérdés

Én 8hetes vagyok, és még most fogok menni a védőnőhöz.

Eddig sima UH volt és semmi más vizsgálatot nem kértek.

2022. aug. 1. 14:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is szerdán töltöm a 8 hetet. Holnap megyek orvoshoz, utána védőnő. :)
2022. aug. 1. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:

9+4 vagy 5, azt hiszem.

Volt uh, megvolt a labor, védőnő. Szerdán megyen a nőgyógyaszhoz, aki meg fogja írni a beutalót a genetikai ultrahanghoz. Utána majd felhívom a haziorvost.

2022. aug. 1. 15:16
 3/8 anonim ***** válasza:

10+4 hetes vagyok.

4, 5, 6, 7, 8 és 9 hetesen voltam UH-n (lombikos terhesség, az intézetben hetente néztek, amíg utamra nem bocsátottak.).

2 hete voltam védőnőnél. 1 hete korai kombinált teszt vérvételen, aztán háziorvos által kiírt laboron, majd fogorvosnál. 2 hét múlva megyek genetikai ultrahangra.

A héten megyek EKG-ra háziorvoshoz, és egyúttal kiértékeli a vérvételem eredményét.

Egyelőre minden megvan, aminek meg kell lennie.

2022. aug. 1. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Holnap leszek 13 hetes. 7 hetesen voltam nőgyógyásznál, 8 hetesen a védőnőnél, 11 hetesen laborban, és most pénteken megyek majd kombinált tesztre.

Háziorvos pedig azt mondta, hogy a genetikai uh után hívjam.

2022. aug. 1. 15:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Na ez érdekes.. Nekem semmire sincs Beutalóm 🙄
2022. aug. 1. 19:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Védőnőhöz küldött a nőgyógyász és ennyi.
2022. aug. 1. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Beutalót nőgyógyásztól én sem kaptam. A genetikai uh-ra én kértem telefonon időpontot a kórházba (annak számát mondjuk a védőnő adta meg). A laborra pedig háziorvos írt papírt.
2022. aug. 1. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Én 10 hetes vagyok,8 hetesen voltam a védőnőnél.

Múlt héten a házi orvosnál Ekg-n illetve adott beutalót a laborba így az is megvan.

5,6,7 hetesen UH (lombikos vagyok,de már nem kell járnom az intézetben) jövőhéten megint UH és szept.elején a genetikai vizsgálat.

2022. aug. 21. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!