Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mással is történt ilyen.?

Mással is történt ilyen.?

Figyelt kérdés
3honapja szültem császárral. Sajnos nem szoptatok. Már volt egy menszeszem júniusban. Most viszont júliusban nem jött meg elkezdett furcsán fájni a derekam és a hasam védekeztünk a párommal megszakítással tudom nem biztonságos de ez olyan spontán jött. Csináltam 3 Gabriel tesztet amin kb 20perc után halvány csík megjelent. Eléggé fájt a hasam bementem a kórházba hüvelyi uh de a Dr úr nem lát semmit. Valami 11mm valamit látott a méhnyak körül de nem tudta miaz. Elküldött másnap vérvétel<0.100IU/L azt mondta ez alapján kizárható a terhesség. De viszont nekem ugyan úgy görcsölget a hasam alul szúrkál végbél felé is némi hasmenésem is volt. Vettem meg kettő tesztet full negatív . Tegnap még egyet amin kb 2ora múlva volt egy olyan csík amit tényleg nagyon nagyon nehezen lehet észre ven tudjátok " vagy ott van vagy nincs" nem tudom micsimaljak? Félek a méhen kívüli től

#Méhen kívüli? #Fals pozitív teszt?
2022. aug. 3. 07:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

A teszted nem halvány hanem száradási csíkos plusz időn túl nézegetni mi értelme?

Másik meg nincs hcg a szervezetedben. Akkor hogy lennél terhes

2022. aug. 3. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!