Ez cukor érték gondot jelent? Illetve hogy lehet hogy két különböző cukormérő ugyan akkor mérve más értéket mutat?
Figyelt kérdés
4éve IR em van. Diétát azért tartom, nagyjából. Tegnap pozitív lett a tesztem :) ma rámértem az éhgyomri cukromra ami az egyik készülékkel 5,4 volt makd 1 óra elteltével 7,2 majd 2 óra elteltével 6,5. Itt a 2 órás eltérésnél megmértem egy másik mérővel, ami 5,5 mutatott. Szerintetek evés után terhesen IResként ez komoly? Vagy még nem lehet gond. Valamint most akkor melyik mérőnek higyjek?2022. aug. 2. 13:23
1/4 anonim válasza:
Ezek az értékek a normál tartományon belül vannak, de IR-esként az inzulinod lenne az érdekesebb, azzal mi történik. (Tudom, hogy azt otthon nem tudod mérni.)
2/4 anonim válasza:
Terhesség alatt az egy órás érték jó, ha 7 alatt van. Nyilván 1-2 tized eltérés nem számít, mivel két mérő között lehet eltérés. Milyen vércukormerővel mértél egyébként?
1-es válaszhoz egy kis kiegészítes: terhesség alatt nem mérnek inzulin értéket, mivel a terhesség maga inzulinrezisztens állapot, így nem mérvadó.
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 2.válaszoló
Accu check Actívval elsősorban, viszont észrevettem, hogy lejárt a tesztcsík, nemtudom az mennyit számít.
A másik pedig a saját készülékem, az egy új fajta telefonnal össze kapcsolható Accu check Instant
2022. aug. 2. 16:02
4/4 anonim válasza:
A terhesség elején vagy, ahhoz képest nem jó eredmény. Ez már több, mint IR. A 2 mérő azért mutat mást, mert az otthoni készülékek ennyit tudnak. Egy közelítő értéket ad. Egyik sem rosszabb, mint a másik, felesleges többször mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!