Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Huvelyi es hasi UH elteres?

Huvelyi es hasi UH elteres?

Figyelt kérdés
07.21-en mertek 7mm-esnek a magzatot huvelyi UH-n. Ekkor lett megallapitva a terhessegem. Ma voltam endokrinologian ahonnan atkuldott UH-ra a doki, itt 21mm-nek mertek a korhazban hasi UH-n, igy 5 nap az elteres a ket meret kozott. A terhessegmegallapitaskor kertem maganrendelesre idopontot genetikai UH-ra, ahol a meret alapjan szamoltak nekem idopontot 13+2 hkm-re, de ezzel az 5 nap plusszal felek, hogy kicsuszok az idobol. Jovohet vegen kell mennem meg a nogyogyaszomhoz. Szerintetek varjam meg, h o mit mond? Mitol lehet ez az 5 nap elteres, lehet, h eloszor mertek kisebbnek?
2022. aug. 1. 19:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én felhívnám a magánrendelést, hogy megmondjam a frissebb méretet, mert ez alapján biztos előbbre hozzák az uh-t.

Minél nagyobb az embrió, annál pontosabb az adat. Szerintem is lekésnéd így.

2022. aug. 1. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!