Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Huvelyi nyillalas , enyhe...

Huvelyi nyillalas , enyhe menstruacios erzes normalis?

Figyelt kérdés

Masfel napon ketesztul ereztem ezt az erzest...semmi gorcs csak enyhe egyfolytaban jelen levo mensi erzes.... plusz tegnap egy ket harom oran keresztul szinte percenkent huvelybe levo nyillalas. Ilyet ereztem mar..viszont tegnap nagyon surun jelentkeztek kozben mintha feszult is volna a huvelyem...meg pulzalt is volna

Szedtem magnerotot napi 3 es no spat 1et...es mara mar elmullt minden tunet.

Mi lehetett ez ? :( ugye nemkell aggodnom ?

Ferjem szerint lathatoan nott a hasam ket nap alatt...nemtudom hogy koze lehet e hozza

27 hkm

2020. szept. 5. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Normális. Ne idegeskedj.

A szalagok nyúlnak meg persze a méhed is már terhelésnek vsn kitéve. Gondold el én most 37 hetesen mit érzek. 😊

2020. szept. 5. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Én akkor érzem ezt, amikor rövidül a mehnyak...

Mikor mész dokihoz?

2020. szept. 5. 18:14
 3/5 A kérdező kommentje:
ket het mulva fogok menni csak :/ ha rovidulne a mehnyak ilyen idosen az gondot jelentene ?
2020. szept. 5. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha 25 mm alá megy, szoktak adni utrogestant, meg ha az orvos úgy ítéli meg, tudoerlelot is.
2020. szept. 5. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagyis progeszteront huvelyen keresztül, nem feltétlenül utrogestant.
2020. szept. 5. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!