Hanyadik hettol van hasi uh huvelyi helyett?
Figyelt kérdés
10 hetesen mar hasi van? V meg nem?2022. ápr. 13. 13:54
1/11 anonim válasza:
Nekem pl soha nem csináltak hüvelyit
2/11 anonim válasza:
12 hetes hasi, bár nekem akkor is csináltak hüvelyit is, mert annyira elbújt a babám
4/11 anonim válasza:
Az én orvosom már a 10-ik héttől hasit csinál.
5/11 anonim válasza:
Nekem a 6.héten hüvelyi, a 9.héten hasi volt, viszont a 12.hetes genetikait hüvelyin kellett megcsinálni mert vastag hasfal miatt, egy ilyen fontos vizsgálatot nem akart pontatlanul mérni. Azóta is csak hasi uh-m volt :)
22 hkm
6/11 anonim válasza:
2 terhességem volt, 1x volt életembe hüvelyi uh-m, az is 2.szülés utan a 6hetes kontrollon. (3 éves a nagy, fél éves a kicsi)
7/11 anonim válasza:
Nekem így volt:
6.-9. hét hüvelyi
12. héttől hasi.
Majd 28. hét után hasi + hüvelyi, mert furcsán helyezkedett a méhlepényem.
8/11 anonim válasza:
1 hüvelyi uh-m se volt. Magánredelőbe jártam.
9/11 anonim válasza:
Nekem 10-11 hetesen nem látszódott még annyira hasin.
A genetikai már hasi volt, akkor voltam 13+ pár napos.
10/11 anonim válasza:
Nekem mindegyik hasi volt.
Egyszer volt csak mindössze hüvelyi uh-om, mikor leállt a baba szíve. Akkor megnézték hüvelyivel is (előtte hasi), hogy 100% legyen, a protokoll része volt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!