Ki van még itt aki kb.május közepére van kiírva?Hogy birjátok és hányadik baba?
Május 15 a dátumom, első baba 35 évesen. Néha belenyilall itt-ott, de ennyi. Jövök-megyek, főzök, mosok, takarítok. Ha kicsit jobban megerőltetem magam, akkor tud fájdogálni a farokcsontom környéke, ha sokat vagyok talpon, akkor dagad a bokám, illetve megfájdul a hátam, mert azért a pocak meg az eleve nem kis cicik most jócskán elhúznak :-) Néhány naponta mintha a torkom is kaparná kicsit a gyomorsav, de másnapra általában elmúlik. Ja és délutánonként muszáj újra aludnom picit :-D De kb. jobban vagyok, mint 2-3 hete, amikor alig kaptam néha levegőt, meg a gyomromnak is alig volt hely.
Nem bánnám, ha kicsit túl is vinném a kiírt dátumhoz képest, mert még millió dolgom van, amikkel sehogyan sem állok. :-D
Nekem május 13 a kiírt időpont.
Jaj hát igen a sav az plusz főleg éjjel.😅Holnap megyek amúgy dokihoz kíváncsi vagyok a becsült súlyára tudom, hogy csalóka de egy viszonyítási alapnak jó.Pedig most nem is sokat híztam eddig 7kg összesen.
Én is holnap megyek 🙂
Hú de jó neked... Én úgy 12-3 kilónál járok, és ebből a 2-3 az utóbbi 2 hétben jött fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!