Pozitív lett a tesztem, allergiás asztmás vagyok. Érzem, hogy kellene használnom a pumpám, de azt olvastam, hogy nem ajánlott várandósan használni. Nem tudom mit csináljak, szerintem az oxigén hiány sem a legjobb..
Most maradt ki a menstruációm, orvoshoz úgy terveztem, hogy 6. Hét körül mennék. Szerintetek menjek el hamarabb és konzultáljak az orvosokkal?
Én 30. hétbe mentem el pulmunológushoz, és Fostert írt fel. Mondjuk nem azt a megszokott pipás változatot, hanem egy lilát. Foster Nexhaller a neve.
2022. aug. 1. 15:39
2/6 anonim válasza:
Hívd fel az egészségvonalat vagy kérdezd meg a patikában. Tudtommal ezeket lehet használni, mert helyben felszívódnak, nem jut el a babáig. De kérdezz rá!
2022. aug. 1. 15:39
3/6 anonim válasza:
Igen, helyben felszívódnak.
2022. aug. 1. 15:40
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!
Első hozzászólónak:
Köszi, annak ugyan azok a hatóanyagai, papír szerint. Nem tudom miben különbözhet a pumpától.
2022. aug. 1. 15:53
5/6 anonim válasza:
Én asztmás vagyok használtam Fostert régebben, nem a terhesség miatt váltották le. Most Relvart és Ventolint használok. Még terhesség előtt megkerdeztem a pulmonologust mit szabad majd, azt mondta a lokális inhalációs terápia mehet tovább terhesség alatt, csak a Montelukast tablettát hagyjam el. Ezekből a spraykből és belèlegzőkből nagyon kis mennyiseg szívódik fel a keringésbe és még kevesebb juthat el a babához, nem számottevő mennyiség.
2022. aug. 2. 14:32
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat és tapasztalatokat! Használtam belőle tegnap egy nyomással, de így most már teljesen meg nyugtattatok. 2-3 hét múlva megyek orvoshoz, nagyon várom már, hogy halljam a kis szívét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!