Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Foster spray terhesség alatt?

Foster spray terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Pozitív lett a tesztem, allergiás asztmás vagyok. Érzem, hogy kellene használnom a pumpám, de azt olvastam, hogy nem ajánlott várandósan használni. Nem tudom mit csináljak, szerintem az oxigén hiány sem a legjobb..

Most maradt ki a menstruációm, orvoshoz úgy terveztem, hogy 6. Hét körül mennék. Szerintetek menjek el hamarabb és konzultáljak az orvosokkal?

Pumpázzak egyet, vagy bírjam ki így?

2022. aug. 1. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Én 30. hétbe mentem el pulmunológushoz, és Fostert írt fel. Mondjuk nem azt a megszokott pipás változatot, hanem egy lilát. Foster Nexhaller a neve.
2022. aug. 1. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel az egészségvonalat vagy kérdezd meg a patikában. Tudtommal ezeket lehet használni, mert helyben felszívódnak, nem jut el a babáig. De kérdezz rá!
2022. aug. 1. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, helyben felszívódnak.
2022. aug. 1. 15:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!

Első hozzászólónak:

Köszi, annak ugyan azok a hatóanyagai, papír szerint. Nem tudom miben különbözhet a pumpától.

2022. aug. 1. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Én asztmás vagyok használtam Fostert régebben, nem a terhesség miatt váltották le. Most Relvart és Ventolint használok. Még terhesség előtt megkerdeztem a pulmonologust mit szabad majd, azt mondta a lokális inhalációs terápia mehet tovább terhesség alatt, csak a Montelukast tablettát hagyjam el. Ezekből a spraykből és belèlegzőkből nagyon kis mennyiseg szívódik fel a keringésbe és még kevesebb juthat el a babához, nem számottevő mennyiség.
2022. aug. 2. 14:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat és tapasztalatokat! Használtam belőle tegnap egy nyomással, de így most már teljesen meg nyugtattatok. 2-3 hét múlva megyek orvoshoz, nagyon várom már, hogy halljam a kis szívét.

Legyen nagyon szép napotok!

2022. aug. 2. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!