Hasplasztika után terhesség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van itt valaki, akinek van saját tapasztalata a témában? Brutálisan túlsúlyos tinédzser voltam, de sikeresen lefogytam 20 éves koromra, amit azóta is tartok. A nagy fogyás miatt volt egy undorító kötényhasam, no meg sérvem, ezt megműtötték anno, csak heg maradt. Mivel 20 évesen nem érdekelt még a gyerek téma, nem is kérdeztem rá miben lesz más a hasi műtét miatt, ha egyszer gyereket akarok. 29 éves vagyok.2022. aug. 1. 14:14
1/3 anonim válasza:
Semmi nem lesz. Mármint semmi problémát nem okozhat. A felesleges bőrt vágták ki, izomhoz, belső szervekhez nem nyúltak. Semmivel sem lesz másabb a terhességed
2/3 A kérdező kommentje:
A sérv miatt a hasizmaim össze lettek varrva.
2022. aug. 1. 15:48
3/3 anonim válasza:
Keresd fel az operáló sebészedet, csak ő tud biztosat válaszolni.
Milyen típusú műtét volt?
Hálós, vagy amikor a két hasizmot egymás tetejére hozzák, és úgy varrják össze?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!