Terhesség idején nálatok jelentkezett az erősebb izzadás és szagérzékenység?
Figyelt kérdés
Ha igen, emlékeztek rá, hogy mikor, hanyadik héten? 😊2022. júl. 28. 22:57
11/17 anonim válasza:
Késett a mensim és az összes terhes tünetem megvolt, szagérzékenység durván, annyira, hogy émelyegtem, plusz az összes terhes tünet és 6 nap késéssel megjött.
Lehet terhesség is, de jelezheti a menstruációt is, ha késik a teszt eldönti.
Legyen úgy ahogy te akarod 😘
12/17 anonim válasza:
Ja hogy nem is vagy terhes… Akkor ez így teljesen más.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok sajnos, csak szeretnék az lenni 😊
2022. júl. 29. 11:32
14/17 anonim válasza:
Igen most kezdtem a 6.hetet, de durvàn izzadok minden reggel. A kutya rámlihegett azt hittem leokàdom,pedig eddig fel sem tűnt, hogy zavar a "kutyaszàjszag". Savam is fent van főleg dèlelőtt ès èmelygek is
15/17 anonim válasza:
Izzadás nem, szagérzékenység sem igazán, inkább szag-hallucináció. Vagyis kifejezetten érzékeny nem lettem, ugyanúgy fújtam magam parfümmel, nem zavartak a szagok. Viszont teljesen random szagokat/illatokat éreztem néha. Busszal jártam dolgozni, ott rendszeres volt. Volt amikor téliszalámit, volt amikor dinnye illatot, volt hogy pörköltet (soha nem láttam senkinél ilyen kajákat, szóval szerintem abszolút csak képzeltem ezeket.) De olyan is volt, hogy a büdös Bp közepén nyáron friss orgona illatot éreztem (nem parfüm, nem illatosító, teljesen egyértelműen maga a virág). Úgyhogy érdekes volt.
16/17 anonim válasza:
Ne éld bele magad, a szervezetünk időnként meg tud csúnyán viccelni minket. Ha szeretnénk tüneteket vagy beképzeljük vagy tényleg lesznek nem tudom, de ilyen korán terhesség egyébként is ritkán okoz bármit.
Puffadás, székrekedés terhesség esetén is ugyanúgy progeszteron miatt lehet, nekem ez a 2 tünet kb biztos jele, hogy sikeres volt az ovu. Ha ez a 2 elmarad akkor menzesz helyett is csak barnázgatok.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 😊
2022. júl. 31. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!