Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ez a szagérzékenység...

Normális ez a szagérzékenység 5 hetesen? Már fáj a fejem a szagtól. Meddig lesz ez még így?

Figyelt kérdés
Gázolaj szagot érzek tegnap óta! Mindig! Mindenhol! Pedig ma már 120 km-t is utaztam és ott is éreztem.
2018. aug. 29. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Normális!

Nekem előző terhességnél végig, most is nagyon durva még.

10 hetes vagyok.

2018. aug. 29. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Normális!

Nekem mindháromszor 6-12. hétig tartott az émelygés, szagundor.

2018. aug. 29. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne normális? Én a húsfélék mellett nem tudtam megmaradni. Mindegy volt, hogy nyers disznó/csirke, vagy szalámi/sonka. A lakás legtávolabbi részén is éreztem és nyitottam ki az összes ablakot :)

Párom mindig azzal viccelt, hogy olyan vagyok, mint egy vadászkutya és el fog vinni szarvasgombát keresni... :D

2018. aug. 30. 06:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, normális. Bár ha jött veled a szag, akkor szerintem érdemes lehet pluszban lemosakodni, átöltözni. Lehet, hogy megfogtál valamit vagy a ruhádra került.

Emlékszem, majd felfordult a gyomrom, mert folyamatosan éreztem a konyhánk felől valami undok vegyszerszagot. Igaz, csak a lakásban éreztem, de ott mindig. Aztán rájöttem, hogy a mosogatószerrel van bajom. Érdekes, azóta sem bírom, több mint két éve, pedig előtte semmi bajom nem volt vele. Egy ismert, talán a legtöbbet reklámozott márkáról van szó.

2018. aug. 30. 06:11
 5/5 gabri.ella válasza:

Szia!

Nekem nem fájdul meg a fejem, de rengeteg illatra, szagra messziről öklendezem. (Kávé, cigi, öblítők, illatszerek, sőt még a fenyőfától is!) Alig megyek ki a lakásból. Sajnos egyébként is veszélyeztetett terhes vagyok.

Egyszer sem hánytam még szerencsére. Csak a családomat akasztom ki sajnos e miatt.

Kb a 7. héttől egészen máig tart még. Most járok a 13.héten. Remélem ha megmozdul utána jobb lesz a helyzet. Kitartást!

2018. aug. 30. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!