Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én vagyok a “fura”, hogy...

Én vagyok a “fura”, hogy ezeket nem csinálom/mondom terhesen?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a terhességem elején beléptem néhány csoportba. Mivel első terhesség gondoltam találhatok hasznos infókat és/vagy jófej anyukákat. (Nagy részükből már kiléptem.) Szóval az van, hogy idegesít az “atmoszféra”, ami ezekben a csoportokban van. Úgy beszélnek a nők, mint az óvodások, érdemi infó nincs csak nyálas nyenyergés vagy panaszkodás, hogy itt fáj ott fáj, meleg van, éhesek, nincs étvágyuk stb. A gyerekről pocaklakóként, babóként, kishercegnőként, úrfiként beszélnek és már most minden mondat T/1-ben van. Nekem ezek a babamozis képek sem tetszenek, a legtöbb tök amorf és inkább sajnálom, hogy a babákról ilyen képek kerülnek ki pedig még meg sem születtek. Amúgy érdemi infó ritkán hangzik el.

Tisztázni szeretném, hogy nem célom a hangulat keltés. Csak kíváncsi vagyok, hogy a többség szerint ez ok-e és esetleg nekem nem érkezett még meg a hormonfelhő. 30 hetes vagyok amúgy. Élőben is ez a helyzet, ha más anyukákkal beszél az ember, vagy ezekbe a csoportokba tömörülnek és ez nem jelent semmit? Továbbra is felnőttként beszélek és igyekszem megőrizni női mivoltomat. A gyerekkel pedig két külön személy leszünk, nem lesz minden T/1. Ettől függetlenül nagyon várjuk és sokat vártunk rá. Csak kíváncsi vagyok ki mit gondol.

2022. júl. 27. 23:26
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Úgy ahogy írod utolsó. Én még mindig dolgozom, most fog kezelni az utolsó hetem. Külföldön élek amúgy, ha akarnék se tudnék táppénzen lenni, mert itt nem indok hozzá, hogy bemondom, hogy feszül a hasam. Kezdeti pecsételéssel sem írtam ki, de ez más téma. Mondjuk szerintem is ez is hozzájárul, hogy elég fitt vagyok még mindig és szerintem jobb, mintha azóta feküdnék. Arra gondolni se akarok mennyit híztam volna már 😄. Szóval nagy valószínűséggel igen, ez is benne van. Több idő jut ezekre és csak erre kerül a fókusz.
2022. júl. 29. 12:54
 32/32 anonim ***** válasza:
Fuu, nekem sajnos régóta tpn kell lennem, mondjuk rosszabb napokon úgy sem bírtam volna dolgozni, mert örültem, hogy létezek, pedig én is 5 hónapos korig legalább dolgozni akartam volna.
2022. júl. 29. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!