Én vagyok a “fura”, hogy ezeket nem csinálom/mondom terhesen?
Az a helyzet, hogy a terhességem elején beléptem néhány csoportba. Mivel első terhesség gondoltam találhatok hasznos infókat és/vagy jófej anyukákat. (Nagy részükből már kiléptem.) Szóval az van, hogy idegesít az “atmoszféra”, ami ezekben a csoportokban van. Úgy beszélnek a nők, mint az óvodások, érdemi infó nincs csak nyálas nyenyergés vagy panaszkodás, hogy itt fáj ott fáj, meleg van, éhesek, nincs étvágyuk stb. A gyerekről pocaklakóként, babóként, kishercegnőként, úrfiként beszélnek és már most minden mondat T/1-ben van. Nekem ezek a babamozis képek sem tetszenek, a legtöbb tök amorf és inkább sajnálom, hogy a babákról ilyen képek kerülnek ki pedig még meg sem születtek. Amúgy érdemi infó ritkán hangzik el.
Tisztázni szeretném, hogy nem célom a hangulat keltés. Csak kíváncsi vagyok, hogy a többség szerint ez ok-e és esetleg nekem nem érkezett még meg a hormonfelhő. 30 hetes vagyok amúgy. Élőben is ez a helyzet, ha más anyukákkal beszél az ember, vagy ezekbe a csoportokba tömörülnek és ez nem jelent semmit? Továbbra is felnőttként beszélek és igyekszem megőrizni női mivoltomat. A gyerekkel pedig két külön személy leszünk, nem lesz minden T/1. Ettől függetlenül nagyon várjuk és sokat vártunk rá. Csak kíváncsi vagyok ki mit gondol.

Én pontosan ugyanilyen vagyok mint te. Csak az én lányom már 14 éves lett menet közben. 😃
Annyival egészült ki, hogy sose jártam ringatóra, meg baba mama tornára és egyéb ilyen helyre, mert azoktol is hidegrázásom volt.
De azért normális emberek vagyunk, csak nem jön be ez a fajta közösségi élet.

Én a "hercegnőm" vagy "hercegem", vagy a "szerelmeim"... Uhhh
. Brrrr... 😂

A barátnőm meg folyton ringatora hív...mondtam neki hogy hagyjon ezzel békén, ha fontos neki a barátságunk. Voltam kettő különbözőn is,de azt hiszem még mindig nem dolgoztam fel :)))))
Én nem vagyok képes erre gügyögös,mosolygok nyugodtan egyfolytában mint a dalai láma allapotra eljutni. ezzel senkit nem akartam megbántani.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!