Vannak itt kismamák, akiknek nincs hányingere?
Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok, és talán egyszer éreztem, hogy mintha hányingerem lenne.
4. terhességem, és 2-vel iszonyú rosszul voltam, hánytam is sokat. Amikor meg jól voltam, akkor baj volt, felszívòdott egy kisbaba.
Nagyon félek, hogy most is ez lesz, 6 hetesen voltam orvosnál, akkor minden renben volt. Nagyon lassan telnek a hetek.
2022. júl. 26. 13:57
1/11 anonim 

válasza:

Szia! Nekem egy pillanatig nem volt hányingerem, nem szédültem, nem émelyegtem… csütörtökön leszek kereken 16 hetes és az előző UH-kon minden rendben volt a babával. Nyugi!
2/11 anonim 

válasza:

2 gyerekem van, de egyik terhességnél se volt hányingerem
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz. Még egy veszteséget úgy érzem nem bìrnék ki.
2022. júl. 26. 14:28
4/11 anonim 

válasza:

21. Hétben járok és semmi tünetem nem volt és nincs a mell fájdogáláson kívül csak nő a hasam. Meg mostmár érzem a magzat mozgását.
5/11 anonim 

válasza:

30 hetes vagyok, nem volt semmi tünetem az első trimeszterben talán a fáradtságon kívül. :)
6/11 anonim 

válasza:

2/2 csak gyomorsavam volt a végefelé
7/11 anonim 

válasza:

es az hanyadik hetig tud fel szivodni? es ha van mar szivhang ugy is?
8/11 anonim 

válasza:

nekem is el multak a rosszul lettek ,baj lehet nagyon megijedtem most 10hetes vagyok
9/11 anonim 

válasza:

Nekem az elsővel nem volt soha rosszulléttem, a másodikkal kb a 10. hétig. Megijedtem, mikor elmúltak, de minden rendben van :)
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem a második terhességem volt. 7 hetesen mentem orvoshoz volt szívhang, de valami gyanúsat látott, nem mondta hogy baj van, csak visszahívott 3 hét mùlva. Akkor már nem volt baba.
2022. júl. 26. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!