Most akkor végülis mi "jön" belőlem?
20 hetes kismama vagyok, tegnap ügyeleten jártam, ugyanis hajnalban és reggel elég erősen görcsöltem.
Reggel ahogy felálltam, laza kis rövidgatya volt rajtam, valami mégigfolyt a combomon, átlátszó, fehéres.
Aztán napközben mintha valami tiszta dolog folyamatosan szivárgott volna.
Eléggé beparáztam, de az ügyeleten azt mondták, hogy minden rendben, zárt a méhszáj, burokrepedésnek semmi jele és valószínűleg nem magzatvíz. A görcsöket pedig valószínűleg a durva front okozza.
Most is picit görcsölgetek, de a magnézium kordában tartja.
Viszont gőzöm sincs, hogy mi ez a szintelen (legalábbis annak tűnik) szagtalan folyás, ami hirtelen megjelent, mert eddig nem igazán volt, csak egy enyhe, sűrűbb.
Valakinek hasonló tapasztalatok?

Ha nem társult volna görccsel, (ami valószínűleg tényleg a magnézium hiánya volt) akkor nekem sem jutott volna eszembe szerintem, hogy magzatvíz.
De megyek nemsokára a dokibához és megmondja.
Érdekes, hogy már délutánra ma is alig van, inkább reggeli történet, talán tényleg csak vizes folyás.
Köszönöm szépen mindenkinek!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!