Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor végülis mi "jön"...

Most akkor végülis mi "jön" belőlem?

Figyelt kérdés

20 hetes kismama vagyok, tegnap ügyeleten jártam, ugyanis hajnalban és reggel elég erősen görcsöltem.

Reggel ahogy felálltam, laza kis rövidgatya volt rajtam, valami mégigfolyt a combomon, átlátszó, fehéres.

Aztán napközben mintha valami tiszta dolog folyamatosan szivárgott volna.

Eléggé beparáztam, de az ügyeleten azt mondták, hogy minden rendben, zárt a méhszáj, burokrepedésnek semmi jele és valószínűleg nem magzatvíz. A görcsöket pedig valószínűleg a durva front okozza.

Most is picit görcsölgetek, de a magnézium kordában tartja.

Viszont gőzöm sincs, hogy mi ez a szintelen (legalábbis annak tűnik) szagtalan folyás, ami hirtelen megjelent, mert eddig nem igazán volt, csak egy enyhe, sűrűbb.

Valakinek hasonló tapasztalatok?

2022. júl. 25. 09:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg csak folyás. A terhességem alatt én is úsztam benne néha. Sokszor azt hittem még az első trimeszterben, hogy elvetéltem, amíg nem láttam, hogy nem vér. Második trimesztertől csak simán kellemetlen volt. Egyszer sem voltam ezzel orvosnál, és makk egészséges kislányom született 40 hétre.
2022. júl. 25. 12:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Ha nem társult volna görccsel, (ami valószínűleg tényleg a magnézium hiánya volt) akkor nekem sem jutott volna eszembe szerintem, hogy magzatvíz.

De megyek nemsokára a dokibához és megmondja.

Érdekes, hogy már délutánra ma is alig van, inkább reggeli történet, talán tényleg csak vizes folyás.

Köszönöm szépen mindenkinek!

2022. júl. 25. 12:54
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
10. A rémisztgetősdid onnantól értelmetlen, hogy a sürgősségin megvizsgálták és nem találtak problémát. Szóval ez csak szimpla folyás és felesleges tovább műsorozni...
2022. júl. 25. 13:44
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem folyamatosan van, az eleje óta. Napi 3-4 bugyit kell elhasználnom miatta, de teljesen rendben van. Csak vizes folyás.
2022. júl. 25. 23:03
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 Nem a második válaszoló vagyok. Én is vizes folyást írtam...
2022. júl. 27. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!