Most akkor végülis mi "jön" belőlem?
20 hetes kismama vagyok, tegnap ügyeleten jártam, ugyanis hajnalban és reggel elég erősen görcsöltem.
Reggel ahogy felálltam, laza kis rövidgatya volt rajtam, valami mégigfolyt a combomon, átlátszó, fehéres.
Aztán napközben mintha valami tiszta dolog folyamatosan szivárgott volna.
Eléggé beparáztam, de az ügyeleten azt mondták, hogy minden rendben, zárt a méhszáj, burokrepedésnek semmi jele és valószínűleg nem magzatvíz. A görcsöket pedig valószínűleg a durva front okozza.
Most is picit görcsölgetek, de a magnézium kordában tartja.
Viszont gőzöm sincs, hogy mi ez a szintelen (legalábbis annak tűnik) szagtalan folyás, ami hirtelen megjelent, mert eddig nem igazán volt, csak egy enyhe, sűrűbb.
Valakinek hasonló tapasztalatok?

Felhívom a védőnőm is, hogy mit mond, kicsit parás vagyok. Ha azt mondja menjek vissza megnézetni, megnézetem újra és erőszakosabb leszek.
Amúgy nem fáj semmi, kicsit feszül a hasam, mert a nagyfiú most karatebajnoknak hiszi magát.
Sokat segítene, ha valaki megmondaná mennyi a "normális" mennyiség folyásnál, mert lehet (legalábbis remélem) full feleslegesen stresszelem magam agyon. :)
Amúgy ma is tegnap is inkább reggel jött, lehetséges, hogy éjszaka felgyűlt a hüvelyemben és felálláskor távozott egyben, azért tűnt olyan soknak?

Voltam orvosnál, azt mondták nincs semmi.
Felhívom a saját orvsom, hátha tud SOS fogadni.

És kedves 6-os:
Ez a vizes folyás most magzatvíz szivárgást jelent esetedben, vagy a hormonok miatti bővebb természetes folyást?
Tegnap az ügyeleten mindent rendben találtak, ma beszéltem a védőnővel és a nőgyógyásszal (délután fogad),ők azt mondták, hogy nincs miért aggódni.

A vízes folyás nem feltétlen jelent rosszat.
Harmadiknál konkrétan annyi vizes folyásom volt, hogy folyton olyan volt mintha bepisiltem volna. Nem győztem tisztaságit cserélgetni.

Nem magzatvíz szivárgás volt, hanem vizes folyás. Sok. Először én is azt hittem, hogy magzatvíz, de megnyugtattak, hogy ez a hormonok miatt van. De most majd délután akkor a dokid is meg fog nyugtatni. :)
6#

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!