Miért nem vagyok feldobva? Rossz anya leszek? Fog még ez változni?
szia!
ezeb szerintem a 40 hét alatt amíg a terhesség tart, minden leendő anya átesik. Még biztos nem fogtad fel, lehet, hogy még nem is mozdult meg a bébi. De mondjuk ha eljön az a pillanat akkor azért már alakulni fog a dolog. Én a 39 hetem alatt érzelmileg hol fenn voltam, hol lenn. De ez megmarad a szülés után is. Ott volt a babám, nem tudtam nagyon mit kezdeni vele, utána bedurrant a mellem, olyan voltam mint egy fejőstehén, fájdalmaim is elég sokáig voltak, mert császáros voltam, hazamentünk nem volt segítségem, egyszer csak ott voltam egy kis élettel egyedül aki csak rám számíthat...szóval...ez a kezdet. Aztán amikor már meglesz az, hogy megismeritek egymást, kialakul a napi ritmusotok, hidd el, hogy tényleg minden más lesz. Amikor már lehet játszani a kicsivel, visszamosolyog rád, látod hogy tud örülni neked aprónak tűnő dolgoknak, az felejthetetlen érzés.. igaz az, hogy nem csak a gyermek születik az anya által, hanem az anya is a gyermek által.
Úgyhogy fel a fejjel érzélmi válság szerintem mindenkinél előjön..., ez teszik a hormonok!:)
Remélem nem untattalak!
vigyázz magatokra és felhőtlen babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!