Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Békéscsabai 4D-s ultrahangon...

A Békéscsabai 4D-s ultrahangon, hány perces dvd-t készitenek? Az egy szines kinyomtatott kép mellé, még irnak fel a lemezre, több képet is?

Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Kb fél órásat,mivel addig vagy bent. legalábbis addig fogad egy kismamát Róna doktor úr. Persze több képet is írhat fel egy lemezre neked,te pedig kiválasztod amelyik legjobban tetszik és kinyomtatja neked ott helybe. hanyadik hétbe vagy?
2008. dec. 20. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:
én is Róna doktornál voltam. fél ora "kisfilm" és több kép a CD-n, nekünk 4-et nyomtatott ki, probálgatta melyiken látszik jobban - csak nem sikerült - nagyon szégyenlős volt a drágám, és a háta volt a hasfalamnál. Igy azért nehéz jo fotot csinálni. Nagyon rendes volt, tovább is voltam benn mint fél óra és nem kellett kifizetnem a teljes árát a vizsgálatnak, mert nem sikerült ugy megnézni a kicsit ahogy ő szerette volna..
2008. dec. 20. 22:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A 25. hétben vagyok, és a 29. hétre kaptam időpontot a vizsgálatra! A doktor úr azt mondta ez a legideálisabb időpont, mert ilyenkor a babának még szépen látszik mindene!
2008. dec. 21. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!