Kedves Kismamik! Vennétek különleges és esetleg drágább kismamaruhákat?
Figyelt kérdés
...ha azokban csinosak, színesek, sugárzóak, egyediek lennétek?! Ráadásul még terhesség után is hordhatóak maradnának, mivel nem tipikusan bő, lógó darabok?! Én drágának találom a tucat holmikat is, akkor inkább különlegeset vennék, amiben a férjem is büszke rám. Csalódtam a H&M-ben, snassz fekete naci 9900 forint. Ti vesztek rucikat?2010. szept. 21. 22:05
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megoszlanak a vélemények, de ez sem baj, nem vagyunk egyformák és így szép a világ. Én is vettem azóta kismami holmikat (tényleg nem a brendon-ban, borzalmasak a cuccok, elképesztően felárazva). A most vásárolt nadrágokat később is tudom hordani, hiszen csak annyi a különbség, hogy védi a derekam, de ha nincs ami kinyomja, fel sem tűnik, hogy várandósoknak van.
További örömteli babavárást... :)
2010. szept. 23. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!