Mikor jut el a gyakorisok népe oda,hogy nem szól le valakit?
Többször olvasom a kommenteket és mindenhol leszolják akik máshogy gondolják,tapasztalták!
"Nem lehet 8.dpon pozitív!"
"Minek tesztelsz!"
"Miért nem teszteltél már!"
Miért nem lehet elfogadni ,hogy van aki hamar tesztel ,van aki későn,van akinek hamar termelődik a hcg és van akinek lassan......
A 8.dpo igen is lehet pozi. Uhval követett ovu után pozit teszteltem. A beágyazódás pillanatában elindul a hcg termelés.
Igen az jogos ,hogy nem tesztel de lehet e terhes!ez egy butasag!

Jól van akkor te vagy millióból 1,na most már boldog vagy?lapozhatunk? Attól még nem kellene ezen vergődni hogy de igenis blablabla mert a 999.999nek meg nem lesz 8. Dopn pozi a teszt ha fejre all akkor sem, meg ha te állsz fejre hogy de neked az volt, akkor sem.
Kimaradt mensi után tesztel az értelmesebbje, vagy legalábbis a napján, nem egy héttel előbb. Ha meg mégis,vessen magára és ne a varázsgömbtől várja a választ hogy lesz -e baba vagy sem.

A fő kérdésre:
Soha, mert nem csak a gyakorisok csinàljàk.
Maximum nyiltan nem vállalják ilyen erősen.
A leírásban szereplő példàk nem leszólások.
Értelmes kérdések, és tények.
1. Naggggyon ritkán pozitív..8. Dpo-n
Teljesen felesleges tesztelni, mèg a végén a stressz viszo el a babát ( nyilván túlzás)
Nekem 10. Napon volt pecsételésem csak, 14. Napon is keresni kellett a teszten a csîkot ( tudott az aktus és az ovu is)
2. Szintèn amikor 5 -6-9 nap után
Lehet van oka, hiszen problémài vannak, amikor egy gyógyszert abba kell hagyni vagy èpp el kell kezdeni, ha terhes.
Szóval ezek szerintem koràn sem leszólásoky
Néha inkább felvilágosîtó vagy sima biológia órán érzem magam.
Én tényleg csak azt furcsálom ,hogy minden ember más!mindenkinek máshogy jelez vagy épp nem jelezva szervezete!
Nem kell beszologatni ,hogy nem valós!
13 és 12 igen pont ezt nem értem. Az én szervezetem így müködik a tietek máshogy! Ezt fogadjuk el ,hogy mindenki más!
Tényleg jogos amikor negatív a teszt ,de tünetel,vagy a lehetek terhes...... érthetetlen gondolkodások is vannak itt.számomra az is fura ,hogy terhes vagyok ehetek e .... vagy elvágtam a kezem lehet e baja a babának....és még sorolhatnám.
Tényleg sokszor olyan hangnemben szólják le a másikat ,hogy az hihetetlen.

De nem értem, ha pozitív a teszt, akkor mit kell megkérdezni még itt gyakorin? Ha nem pozitív, akkor még pláne, akkor mit tud itt bárki mondnani?
Van itt naponta több ilyen lehetek-e terhes kérdés, szerinted nem unalmas már, hogy ezzel van szétoffolva a kategória?

"A 8.dpo igen is lehet pozi. Uhval követett ovu után pozit teszteltem. A beágyazódás pillanatában elindul a hcg termelés."
És miért jó beágyazódás pillanatában tudni, hogy valami elkezdődött, ha esetleg el is hal már akkor? Akkor még annyira képlékeny a dolog, hogy csak felesleges csalódást okozhat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!