Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor jut el a gyakorisok...

Mikor jut el a gyakorisok népe oda,hogy nem szól le valakit?

Figyelt kérdés

Többször olvasom a kommenteket és mindenhol leszolják akik máshogy gondolják,tapasztalták!

"Nem lehet 8.dpon pozitív!"

"Minek tesztelsz!"

"Miért nem teszteltél már!"

Miért nem lehet elfogadni ,hogy van aki hamar tesztel ,van aki későn,van akinek hamar termelődik a hcg és van akinek lassan......

2022. júl. 21. 07:28
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
82%
Mikor jut el oda az átlag nő, hogy megérti, felesleges 1 héttel korábban tesztelni és itt látatlanban diagnosztikát kérni, mert tüneteket képzel be?
2022. júl. 21. 07:41
 2/34 anonim ***** válasza:
76%
Majd ha a kérdező eljut oda, hogy megérti, hogy menstruáció előtt 1 héttel, nem terhes mert hányingere van.
2022. júl. 21. 07:45
 3/34 A kérdező kommentje:

Látod itt a baj!van akinek van tünete már nagyon hamar!értem ,hogy szerintetek pms ,de ez nem biztos!Ha van hcg akkor már tünet is lehet!

Miért fáj neked ,hogy ő hamar szeretné tudni ,hogy mi a helyzet. Nyilván tudni kell hozzá ,hogy még bármi megtörténhet ahogy 9 hónapig is bármikor.

2022. júl. 21. 07:46
 4/34 anonim ***** válasza:
89%
3. Mert nincs tünet. Beképzelik és nem értik, hogy lehet negatív a teszt, hiszen neki szurkál a hasa, meg émelyeg. Nincs olyan terhesség, amikor tünetek vannak és a teszt negatív, mert mint ahogy te is mondtad, ha van hcg van terhesség, de ha van hcg van pozitív terhességi teszt.
2022. júl. 21. 07:56
 5/34 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, bmeg, értsétek már meg, hogy pozitív teszt előtt 1 héttel kb. még csak a beágyazódás van, nincs HCG, pláne nem annyi, hogy tünet is legyen.

De egyébként nem értem, mit várnak ilyen kérdésekről, hogy X-ik DPO-n vagyok, hányingerem van, lehetek terhes? Ki a f*szom tudja ezt innen látatlanban megmondani szerinted?

Vagy igen, vagy nem. Nem tudjuk.

És látod, itt a baj, hogy minden egyes nap van 5 ilyen lehetek-e terhes kérdés, mert az idióták nem fogjál fel, hogy senki nem lát bele a méhükbe.

2022. júl. 21. 08:00
 6/34 anonim ***** válasza:
78%

Én sose szólom le az ilyet!

Múltkor is egy csaj kitett egy hófehér tesztet négy nappal nem várt előtt. Leírtam neki, hogy két hét múlva szül, tolás közben csukja be a szemét.

2022. júl. 21. 08:04
 7/34 anonim ***** válasza:
86%

Nekem nem fáj, azt csinálsz,

amit akarsz. Ha a hiperérzékeny teszted az esedékes menstruáció előtt egy héttel már pozitív, te ettől rögtön mellfeszülést meg hasszurkát képzelsz be magadnak, utána pedig a rendes időben megjön, te fogsz összeomlani, nem én. Mert én mindkét gyerekemnél a kimaradt menstruáció után 1 héttel teszteltem először, pont azért, hogy az ilyen csalódásoktól megkíméljem magam.

Csak épp rossz olvasni, ahogy egymást is hülyítitek az ilyesmivel.

2022. júl. 21. 08:05
 8/34 anonim ***** válasza:
82%

"Nem lehet 8.dpon pozitív!"

Biológiai tény, hogy nem lehet. Nincs annyi HCG, amitől pozitív lenne. De itt mindenki különleges meg kivételes, mert ő érzi és tudja és különben is már ovu előtt erős + lett a terhességi tesztje. Na ezért, mert suták - szépen szólva.

2022. júl. 21. 08:18
 9/34 anonim ***** válasza:
84%

A hülyének meg kell mondani, hogy hülye, mert lehet, hogy nem tudja, és úgy marad.

8. Dpo-n, ha biztos az ovu, még nem fejeződött be a beágyazódás, még nem termel a szervezet hcg-t, még nem mutatja a hcg teszt a hcg-t ami még nincs...

Az hogy "lehetek terhes ha dugtam múlt honapban?" Mi a tökömet kéne írni... Lehetsz, de hogy az vagy-e, esetleg egy teszt nagyobb biztonsággal meg tudja mondani mint a varázsgömböm.

A másik, a 8. Napon negatív, lehet ebből még baba? Lehet, majd 14, 15. Napon próbáld újra....

2022. júl. 21. 08:22
 10/34 anonim ***** válasza:
96%

Az miért leszólás, ha azt mondják valakinek, hogy teszteljen és akkor, amikor már érdemes tesztelnie? Tök logikus, hogy senki nem lát bele, csak a teszt. De az is csak akkortájt, amikor nem jött meg a menzesze. Addig bármilyen tünet jelezhet bármit, akkor is, ha becsszó addig nem volt sosem olyan.

Ráadásul amikor kiírja a kérdés, ott láthatja, hogy már millió ugyanilyen kérdés volt, amiből ugyanezt megtudhatja.

És ha mégis valaki anonimként azt mondja, hogy nála ez tuti terhesség volt, és megörül neki (vagy pont se), akkor előrébb lesz? Nem, hiszen nem mások véleményétől lesz terhes. Sem attól nem lesz terhes, hogy toporzékolva próbál meggyőzni másokat és önmagát. Sőt még a teszttől sem lesz terhesebb vagy kevésbé terhes. Ellőhet felőlem persze minden nap egy vagy több tesztet is, de ehhez meg miért kellene engedély és pompomlánycsapat? Szóval szerintem a "Szerintetek terhes vagyok-e?" kérdezőknek kellene elfogadnia, hogy van, amit nem lehet akarattal, ügyességgel befolyásolni, hiába benne történik (vagyis már megtörtént vagy se ugye, csak ő nem tudja), nem képes irányítani, mert nem kívánságműsor akkor se ha hisztiző dackorszakosba megy át és akkor se ha jógiként a falhoz lapulva elemzi önmagát.

Ha meg együttérzést szeretne, levezetni a feszkót, akkor inkább fogalmazza meg azt. Pl. "Annyira kíváncsi és türelmetlen vagyok, volt így más is, szeretne valaki erről beszélgetni?" Lehet, akkor talál sorstársakat.

2022. júl. 21. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!