Kismamának felmondási védelem?
Figyelt kérdés
Annyi mindent olvastam már, de teljesen összezavarodtam... 12 hetes kismamaként új munkahelyre mennék, de nem tudom, hogy próbaidő alatt van-e felmondási védelem. Tudtok segíteni?2022. júl. 18. 13:39
1/7 anonim 

válasza:

Próbaidő alatt nincs felmondási védelem kismamaként sem.
Az akkor érvényes, ha már túl vagy a próbaidőn.
2/7 anonim 

válasza:

Próbaidő alatt nincs. Nem fogod tudni a próbaidő végéig eltitkolni, ha már most 12 hetes vagy meg elég szemét húzás is lenne.
3/7 anonim 

válasza:

12 hetesen nagyon nem éri meg munkahelyet váltani azért, amit már előttem is írtak... Ha egyáltalán felvesznek, simán elküldhetnek próbaidő alatt is, nem véd semmi
4/7 anonim 

válasza:

Én nagyon családbarát ember vagyok, de ismert terhességgel új munkahelyre menni, az nagyon inkorrekt húzás. Az ilyenek miatt van bizalmatlanság minden fiatal női munkavállaló iránt, ezért vesznek föl mindig szívesebben egy férfit.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, ha nem muszáj én sem váltok. Remélem nem kerül sor rá, illetve valószínűleg egyből úgy kezdeném, hogy kismama vagyok, mert egy az, hogy lassan látszódni kezdődik a pocak, a másik az, hogy én is nagyon gusztustalannak és inkorrektnek tartom, mert az egyben kicseszés a munkáltatóval, magammal, illetve a többi fiatal nővel szemben is. Remélem rendeződik a probléma a jelenlegi munkahelyen.
Köszönöm a segítséget
2022. júl. 18. 15:47
6/7 anonim 

válasza:

Ha nagyon gáz a helyzet a melóban, akkor jobban jársz, ha inkább elmész táppénzre.
7/7 anonim 

válasza:

De miért nem mész táppénzre?
Senki nem fog felvenni terhesen dolgozni új helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!