Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy alig vagyok éhes?

Normális, hogy alig vagyok éhes?

Figyelt kérdés
17 hetes vagyok, hetek óta nagyon ritkán érzem éhesnek magam. Pár hete volt egy kívánós időszakom, de az már elmúlt. Most tartok ott, hogy talán látok már változást a hasamon, de még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ez már a baba, vagy csak egy teli hasat látok (volt puffadásos időszakom is, de szerencsére az is már elmúlt, egyelőre). Olyan létezik, hogy a baba nyomja a gyomromat és ezért nem vagyok éhes? Illetve ha eszem is, sokkal kisebb adagok mennek le. Vagy ilyenkor még nem lehet összefüggés a kettő között, csak később, már előrehaladottabb állapotban?
2022. júl. 13. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Én is így vagyok vele, alig bírok enni. Vagyis sokszor eszek, de csak csipetnyi adagokat.

15 hkm

2022. júl. 13. 09:19
 2/7 anonim válasza:

Szerintem normális, én kb 12 hetes koràig hányingeres voltam, kb csak édes dolgokat bírtam megenni. Akkor felszedtem 1-1,5 kgt. Aztán a 18 héttől olyan erős (más miatt) fájdalmaim vannak hogy kb csak azért eszek hogy legyen bennem valami.. most mértem magam, se nem fogytam se nem híztam pedig már 3 hete csak fekszem és kb 70%ban szénhidrátot eszek. Első terhességemnél 15kgt híztam:(

Szerintem a baba a gyomrot még nem nyomhatja még pici és lejjebb van.

Ha kiegyensúlyozottan eszel mindenfélét, többször keveset az a legjobb.

21 hetes km.

2022. júl. 13. 09:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Pont ugyanígy voltam én is, 12. hétig folyamatos hányinger és émelygés, aztán hirtelen elmúlt, 1 hét kívánós időszak és összevissza evés plusz folyamatos puffadás, majd annak is vége lett. Igen szerintem is még pici ahhoz, hogy bármit is nyomjon, csak olyan furcsa, hogy mégis ilyen tünetem van. Konkrétan sokkal kevesebbet eszem, mint terhesség előtt. Én múlt héten mértem magam utoljára, még semmit se híztam, pedig én is ettem összevissza rendesen, sok szénhidrátot. Na mindegy, köszönöm nektek, ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül. Akkor folytatom a kis adagok evését.
2022. júl. 13. 09:53
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

17 hetesen még nem nyomja a gyomrodat.

Ha nyomná is az nem hatna ki az éhségérzetre.

A hormonok miatt van inkább.

2022. júl. 13. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezen aggódom.

Most lépek a 19-ik hétbe és mára sikerült beesnem az induló súlyom alá.

Eszem én, eszem, de közel sem tudok annyit úgy fest, amenyit "kellene". Egyszerűen nincs étvágyam. Várom azt a nagy kívánósságot, hátha elő bújik, de eddig még nem sikerült bemutatkoznunk egymásnak.

Engem is az nyugtat, hogy mindenki azt mondja, hogy a baba "elveszi" ami kell.

2022. júl. 13. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

32.hetes kismama vagyok, elejétől kezdve étvágytalan. Most a meleg is rátesz, egész nap csak gyümölcsöt ennék legszivesebben. Éhséget ritkán érzek. Annyit fogytam az első 3 hónapban, hogy most annyi kg vagyok, mint mikor kezdtem.

Ennék ellenére a babával minden rendben, szépen fejlődik, én is jól érzem magam, ez a lényeg.

Az orvosom szerint sem kell 100kg-nak lennem mire szülni megyek.

2022. júl. 18. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy 17 hetes vagy a baba? Nyelvtan!
2022. aug. 12. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!