Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy fáj a gyomrom...

Normális, hogy fáj a gyomrom ha éhes vagyok?

Figyelt kérdés

Sokszor arra kelek fel, hogy fáj a gyomrom eszek egy joghurtot vagy valami kekszet akkor elmúlik a fájdalom. Ha lemegyek 8 körül az üzletbe vásárolni úgy, hogy még nem ettem nagyon rosszul érzem magam, szédülök alig bírom végig állni a hosszú sort. Olvastam, hogy az elevittől is megnő az étvágy. De félek, mert nem akarok sokat hízni, próbálok odafigyelni.

8hkm

2016. márc. 22. 23:54
 1/3 anonim válasza:
52%
Hát igen ez normális de nem koplalni kell hanem mondjuk sportolni valamit
2016. márc. 23. 01:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Ehhez terhesnek sem kell lenni teljesen normális ha koplaláskor a szervezeted jelezni próbálja, hogy egyél. Terhesen meg kifejezetten szükség van a normális rendszeres étkezésre, mert nem csak az életben tartásodra hanem a gyerek fejlődésére is energiát fordít a szervezeted.

Ha nem akarsz hízni akkor figyelj az étkezésre és sportolj. Ha nem vagy veszélyeztetett terhes akkor semmi baja nem lesz a magzatnak egy kis kocogástól, nem megerőltető tempójú biciklizéstől vagy túrázástól.

2016. márc. 23. 01:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

ha eddig nem sportolt ne most kezdjen neki, főleg nem a kocogásnak és a biciklizésnek, azzal csak jobban megterheli a szervezetét és baj is lehet! max. valami laza kismamajóga meg sok séta!

én elevitet szedtem, de nem nőtt meg az étvágyam, sőt a táplálkozásra is lehet figyelni, nem szabad koplalni, de "zabálni" se kell

2016. márc. 23. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!