Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Folyton ugyerzem ehes vagyok,...

Folyton ugyerzem ehes vagyok, de hiaba eszem a gyomrom uresnek erzem es sokszor eg, mit tegyek?

Figyelt kérdés
11+3napos terhes vagyok eddig etvagytalansag volt keveseket is ettem,hanyinger szedules minden rosszullet van volt.De par napja mar egy fele kajabol tobbszor is kepes vagyok enni viszont folyton ehesnek erzem magam es mar nemtudom mit tegyek.Nemakarok egesz nap enni mert nemakarok ugy elhizni se.De a gyomoreges szedules megvan ugyanugy.Valamint kohogok es ettol fokozodik a hanyingererzes ami eleg rossz..van.valaki ugyanigy?
2014. szept. 23. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló volt és most a terhesség végén megint ezt érzem. A Graviscon szirup nekem nagyon bevált, az orvosom javasolta. Amikor pedig nassoltam volna vagy gyümölcsöt, vagy sárgarépát ettem, vagy pedig ittam egy jó nagy pohár vizet.
2014. szept. 23. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
A sok savtól érzed úgy, hogy állandóan éhes vagy. Rennie-t lehet szedni a savra, nekem használ. Próbálj olyan ételeket enni, amitől nem lesz sok a savad.
2014. szept. 23. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Savra a salvus víz is jó.
2014. szept. 23. 21:14
 4/7 A kérdező kommentje:
A salvus vizet megvettem de egyszeruen nembirom lenyelni se:(:/! Lehet a renniet kene? Inni eleg sokat iszok..kesz viztarolo vagyok:D De a rennie tenyleg nem art a babanak?
2014. szept. 23. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én Gaviscon tablettát használok.Nagyon bevállt.A szirup hányingert/hányást okozott.
2014. szept. 24. 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:
A rennie csak kálcium és magnézium. Nem árt a babának, minden kismamának ezt ajánlják. Nyugodtan szedjed. Nekem már a második terhességem ez, az elsővel is ezt szedtem. Gondolom a Gaviscon is ugyanez, azért ajánlják az orvosok is.
2014. szept. 24. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen,ugyan az,csak olcsóbb.
2014. szept. 24. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!