Mit tegyek? Folyton szelekkel kuzdok!
Segítsetek kérlek!
Mióta babát várok, folyamatosan hascsikarással szélgörcsökkel szenvedek.
Szerintem emesztési problémám is lehet.
Van hogy 2-3 de akár 4 napig nem tudok wczni.
Ilyenkor akármit eszek csak levegősödik a gyomrom, hasam, szedek espumisant is de igy se erzem hogy távozni akarna belőlem a levegő. És ilyenkor olyan érzéseim vannak a hasamba mintha egy lufi fujodna benne majd kidurran...es fajdogal kozbe a hasam is.
Mar megőrülök tőle, legalàbb kijönne.
Na meg félek, hogy nehogy a babànak baja legyen..mert néha már egész lent dolgozik a levegő az alhasamban.
Bocsànat hogy hosszu voltam, de hatha valaki jár ugyanebben a cipőben es tudna segíteni!!
Nekem is csak "maszkal" de szornyu!
Belegondolok ha uh-ra kell mennem nem tudom hogy csinalnak, mert ha kicsit megnyomom a hasam mar faj...folyton morog..mocorog, de wcre hiaba megyek, eselytelen hogy uruljon!:(
Hany hetes vagy?
En 12 multam
10hetes vagyok :)
Múltkor a nőgyógyásznál paráztam, hogy pont ott fog kijönni O.o :D
Utolso! Ezeket meg sose probaltam!! De mindenkepp megprobalom en is..hatha!:)
Jo lenne ha valami segitene!!
Szia.
Nekem ugyan ez a gondom kb a 12. héttől... majdnem minden nap így kelek fel,hogy hasgörcsöm van addig,amíg ki nem jön egy adag :DDDD máshogy nem tudom leírni.. :D én is féltem a babát,hogy ő ebből vajon mit érez :(
18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!