Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Folyton szelekkel...

Mit tegyek? Folyton szelekkel kuzdok!

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek!

Mióta babát várok, folyamatosan hascsikarással szélgörcsökkel szenvedek.

Szerintem emesztési problémám is lehet.

Van hogy 2-3 de akár 4 napig nem tudok wczni.

Ilyenkor akármit eszek csak levegősödik a gyomrom, hasam, szedek espumisant is de igy se erzem hogy távozni akarna belőlem a levegő. És ilyenkor olyan érzéseim vannak a hasamba mintha egy lufi fujodna benne majd kidurran...es fajdogal kozbe a hasam is.

Mar megőrülök tőle, legalàbb kijönne.

Na meg félek, hogy nehogy a babànak baja legyen..mert néha már egész lent dolgozik a levegő az alhasamban.

Bocsànat hogy hosszu voltam, de hatha valaki jár ugyanebben a cipőben es tudna segíteni!!

2014. júl. 24. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia, ugyanebben a cipőben járok. Espumisant szedek, de sajnos nem sok haszna van. Az a baj, hogy csak görcsöl, fáj, "mászkál" a hasamban, de nem is jön ki. :( Nagyon rossz a közérzetem emiatt.
2014. júl. 24. 15:03
 2/9 A kérdező kommentje:

Nekem is csak "maszkal" de szornyu!

Belegondolok ha uh-ra kell mennem nem tudom hogy csinalnak, mert ha kicsit megnyomom a hasam mar faj...folyton morog..mocorog, de wcre hiaba megyek, eselytelen hogy uruljon!:(

Hany hetes vagy?

En 12 multam

2014. júl. 24. 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:

10hetes vagyok :)

Múltkor a nőgyógyásznál paráztam, hogy pont ott fog kijönni O.o :D

2014. júl. 24. 15:34
 4/9 Margit84 ***** válasza:
Nekem is van ilyen gondom. Már mikor nagyon szenvedek, eszek mákos kaját, mert tudom magamról, hogy bár nagyon szeretem, de a gyomrom nem tudja megemészteni, és kis hasmenést okoz. Ezért ilyenkor szándékosan eszek többet esetleg belőle. Vagy a zabkorpa ami segíti az emésztésemet. Naponta kb 10 gramm valami kajába és másnap reggel tuti hogy tudok wc-re menni szenvedés nélkül.
2014. júl. 24. 15:54
 5/9 A kérdező kommentje:

Utolso! Ezeket meg sose probaltam!! De mindenkepp megprobalom en is..hatha!:)

Jo lenne ha valami segitene!!

2014. júl. 24. 16:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy egyetek szilvát! Az is rögtön ugraszt a wc-re! Kitartás!
2014. júl. 24. 17:07
 7/9 Margit84 ***** válasza:
Rám a szilva nincs hatással. De mindenkinek más lehet.
2014. júl. 24. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem ugyan ez a gondom kb a 12. héttől... majdnem minden nap így kelek fel,hogy hasgörcsöm van addig,amíg ki nem jön egy adag :DDDD máshogy nem tudom leírni.. :D én is féltem a babát,hogy ő ebből vajon mit érez :(

18hkm

2014. júl. 24. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, a kezdetektől :( Szorulással megspékelve!
2014. júl. 25. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!