Miből tudom, hogy amit érezek, az a magzat mozgása?

Ez még pont az az időszak, amikor nem tudható.
Még kell egy pár hét, és biztosak lesztek, no para.
Higgyétek el, hogy 14 hetesen biztosan nem azt érzi senki...

Hidd el, egy orvos sem jelentette ki kategorikusan hogy 13-14-15 hetesen NEM lehet érezni, csak és kizárólag később….. én sem írtam egy szóval sem, hogy minden egyes nap érzem, hanem hogy volt már rá példa pár alkalommal, amiről beszéltem is az orvosommal (pont emiatt a “biztosan nem azt érzed csak bélmozgás” hozzáállás miatt), és Ő is megerősítette, hogy bőven előfordulhat, ha épp úgy mozog. Úgyhogy az utolsó hozzászólónak köszönjük a roppant okos hozzászólást arról, hogy ki mikor
mit érez, Kérdező én pedig remélem, hogy pár hét és tényleg egyértelmű lesz, hogy Ő-e az ☺️

Igen, hihető, hogy a 8 mm-s magzatodat érzed 🤣🤣🤣
Na így kell bebeszélni a hülyeséget másoknak.

Jah, és nyilván az orvos is csak rád hagyta, nem fog leállni vitatkozni laikussal.
Mivel a magzat már végez mozgásokat 14 hetesen, de a méretéből kifolyólag, főleg első terhességnél nem lehet észrevenni.
Hiába erőlködsz. 🤣

16: egy 14-15 hetes magzat mióta 8mm?
Ha okoskodni próbálsz akkor előtte legalább olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!